Όταν ο Πάριος συναντά τον Φράνκι!

yannis_parios
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της  Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Ο Γιάννης Πάριος τραγουδά Φρανκ Σινάτρα!

Μια μεγάλη στιγμή από την παράσταση του σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που ηχογραφήθηκε ζωντανά και αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Ο Γιάννης Πάριος ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό και ανεπανάληπτο ηχόχρωμα την διαχρονική διεθνή επιτυχία “My way”, που πέρασε από γενιά σε γενιά, με τη φωνή του Frank Sinatra, με ελληνικούς στίχους γραμμένους από τον ίδιο για να αποτυπώσει την προσωπική διαδρομή της ζωής του.

Άλλωστε ο Γιάννης Πάριος είναι πάρα πολύ καλός στιχουργός και έχει αφήσει στη δισκογραφία κλασικές επιτυχίες σε τραγούδια με δικούς του στίχους που τραγούδησε και ο ίδιος, αλλά και οι Στέλιος Καζαντζίδης, Στράτος Διονυσίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Λίτσα Διαμάντη κ.α.

{youtube}bBiruJ-14Kg{/youtube}

«Δε Μετανιώνω» έγινε είναι στα καθ΄ ημάς το “My way» που ερμήνευσε μέχρι και ο μεγαλύτερος τενόρος του αιώνα μας, ο Λουτσιάνο Παβαρότι, και οι ελληνικοί στίχοι όντως αντικατοπτρίζουν τη ζωή του τροβαδούρου του έρωτα, όπως έχουν χαρακτηρίσει τον Γιάννη Πάριο.

Και να εγώ εδώ να τραγουδώ, να απολογούμαι / με φώτα χαμηλά σε σας μπροστά για να τα πούμε/ για λάθη μου παλιά που ακόμα τώρα ακόμα τα πληρώνω/ μα έτσι είμαι εγώ δεν μετανιώνω…

Μπορεί κάποια βροχή μέσα στα μάτια μου κρυφά να κλαίει / γλυκιά σαν τη ζωή τα΄χω μαζί και αναπνέω/ κι αν έχω ενοχές αντέχω ακόμα και στον πόνο / γιατί έτσι είμαι εγώ / δεν μετανιώνω.

Ήρθαν στιγμές πολλές φορές / που μέσα μου άκουγα φωνές σειρήνες σε χρυσές ακτές που ακόμα τώρα ανταμώνω / κι αν με προδώσανε κι αυτές δεν μετανιώνω.

Μετά από καιρό και τόσα χρόνια επιτυχίας που κέρδισα με μοναξιά πολυτελείας / αγάπησα πολύ και μ΄αγαπήσανε και μένα / μα νιώθω φυλακή χωρίς εσένα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.