Οι Lynyrd Skynyrd στις 18 Ιουνίου στην Αθήνα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αμέ… Καλά ακούσατε! Το μεγαλύτερο συγκρότημα south rock, έρχεται στην Αθήνα!! Οι Lynyrd Skynyrd, θα βρίσκονται στη χώρα μας για μία και μοναδική συναυλία στο γήπεδο Baseball Ελληνικού, στις 18 του Ιουνίου.

Πέρα από τα κιθαριστικά riffs του Αμερικάνικου Νότου και τα τραγούδια που άφησαν πραγματικά εποχή, οι Lynyrd Skynyrd είναι ένα συγκρότημα με ασίγαστο πάθος, ένα συγκρότημα υπεύθυνο για τη διαιώνιση του μοναδικού Αμερικάνικου πνεύματος.

Στις 18 Ιούνιου όμως, μας περιμένει ακόμη μία έκπληξη… Οι γερόλυκοι του ρόκ θα παρουσιάσουν και κομμάτια από το νέο «God & Guns», ένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε στην ετικέτα της ιστορικής «Loud & Proud / Roadrunner Records». Ένα δίσκο, που στέκεται αντάξια στο ύψος του μύθου που ξεκίνησε 35 χρόνια πριν στο Jacksonville της Φλόριντα. Ήταν η περίοδος που η καριέρα τους βρέθηκε στο peak, η δεκαετία μέχρι και το 1977, όταν σε μία αεροπορική τραγωδία σκοτώθηκαν τρία μέλη τους, ανάμεσά τους και ο Ronnie Van Zant και ο Steve Gaines. Από τότε, παρότι η μπάντα έχασε ξανά με τραγικό τρόπο τον Allen Collins, τον Leon Wilkeson και τον Hughie Thomasson, δεν σταμάτησε να ροκάρει!

Με έναν κατάλογο που ξεπερνάει τα 60 άλμπουμ και πωλήσεις που φτάνουν τα 30 εκατομμύρια, οι Lynyrd Skynyrd παραμένουν ένα cultural icon που γνωρίζει απήχηση σε όλες τις γενιές.

Ραντεβού… στο γήπεδο Baseball Ελληνικού, στις 18 Ιουνίου, λοιπόν…! Μη το χάσει κανείς!

Για εσάς που δεν τους χορταίνετε το Greek Fan Club των Lynyrd Skynyrd και το SouthernRock.gr, φροντίζει με ένα μεγάλο πάρτι που θα γίνει στις 25 Μαΐου στο Bourbon Bar στη Γλυφάδα, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα Live ή tribute Band των “Νostos” και after live DJ party με τον Σάββα Συνοδινό

Info:

Χώρος: Γήπεδο Baseball Ελληνικού

Ημερομηνία: 18 Ιουνίου 2012

Εισιτήρια: 40 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα: Metropolis, Public, Tickethouse, Ticketservices

Θεσσαλονίκη: Musicland & ηλεκτρονικά: www.livetickets.gr


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.