Σεμινάριο “Be Quick, Real and Effective” – πρακτικές μεθόδους υποκριτικής

Facebook
Twitter
LinkedIn

«Be Quick, Real and Effective» 

Στην Ελλάδα του σήμερα ένας ηθοποιός για να μπορεί να ξεχωρίσει πέρα από αληθινός πρέπει να είναι γρήγορος και αποτελεσματικός μας λέει η ηθοποιός, συγγραφέας, σεναριογράφος και acting coach, Τζένη Κοσμίδου.

Αυτό το σεμινάριο έρχεται για να δώσει τέλος σε πολλούς μύθους όπως αυτοί των χρονοβόρων προβών και των πολυδάπανων και πολυετών σπουδών. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς αλλά και σε όλους αυτούς για τους οποίους η υποκριτική θεωρείται άπιαστο όνειρο λόγο των υπέρογκων διδάκτρων που απαιτούνται.

Ο πρώτος κύκλος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί από 18/6 έως 22/6 18:00- 21:00 και θα αφορά πρακτικές μεθόδους υποκριτικής. Δεν ισχυριζόμαστε πως όποιος παρακολουθήσει το σεμινάριο θα γίνει τέλειος, μέσα σε μία εβδομάδα. Κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο και αναληθές, σίγουρα όμως θα μάθει να χειρίζεται τον εαυτό του και μεθόδους που θα τον τελειοποιούν μέρα με την μέρα πρακτικά και ρεαλιστικά χωρίς θεωρητικούς όρους και γενικολογίες.

Τα αποτελέσματα του σεμιναρίου άλλωστε θα φανούν στον δεύτερο κύκλο όπου θα δημιουργηθούν ομάδες 3-5 ατόμων και θα δημιουργηθεί μία θεατρική παράσταση για την κάθε ομάδα της οποία το θεατρικό κείμενο και την σκηνοθεσία θα υπογράφει η Τζένη Κοσμίδου η οποία θα βοηθήσει τα μέλη της κάθε ομάδας να καταλάβουν πως στήνεται μία θεατρική παραγωγή οικονομικά, εύκολα και γρήγορα. Οι πρόβες της κάθε ομάδας θα καθοριστούν ανάλογα με το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις όλων των συντελεστών. Την Κυριακή 17/6 θα γίνει μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας ώστε να μην χαθεί χρόνος από το επίσημο πρόγραμμα του σεμιναρίου που ξεκινάει στις 18/6

Συνολικό κόστος σεμιναρίου: 60 Ευρώ. Για εγγραφές μέχρι 6/6 το κόστος θα είναι 50 Ευρώ 

Πληροφορίες – Εγγραφές: 

“Your Stage” studio Πρόβας – Παρουσίασης – Σεμιναρίων

            210-5122989      

atyourstage@gmail.com

www.your-stage.gr 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.