O Ρότζερ Μουρ στην Κεφαλονιά

assets_LARGE_t_420_54002270_type12128
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Ταξίδι αναψυχής στην Κεφαλονιά   για τον Ρότζερ  Μουρ. Ο διάσημος Σάϊμον Τέμπλαρ  στον “Άγιο “, μία από τις μακροβιότερες σειρές της Βρετανικής τηλεόρασης  , εθεάθη στην παραθαλάσσια περιοχή Πόρος της Κεφαλονιάς , που απολάμβανε το καφέ  του σε γνωστό καφέ, αγναντεύοντας το πέλαγος. 

Όπως είναι γνωστό και αποκάλυψε πέρυσι η “Avecnews” , ο 85 χρονος Σερ Ρότζερ Μουρ, που έχει ακόμα τον αέρα του Τζέημς Μποντ στο νεανικό του βάδισμα και στο αριστοκρατικό του παρουσιαστικό ,που τον χαρακτήριζε,  έχει σπίτι κοντά στη λίμνη Άβυθο ή αλλιώς “Ακωλη” , ένα από τα αξιοπερίεργα της Κεφαλονιάς, μια λίμνη που  δεν έχει βυθό, και βρίσκεται κοντά στο χωριό  Άγιος Νικόλαος , στους πρόποδες του βουνού Στάβερη.

Εκεί, είναι το ησυχαστήριο του σταρ στο Ιόνιο κι όταν έχει χρόνο έρχεται για να πάρει τις ανάσες του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα . Οι κάτοικοι της περιοχής είναι πολύ υπερήφανοι για τον διάσημο γείτονά τους  και ο οποίος όσες φορές συναντηθούν μαζί του έχουν να πουν για την ευγένειά και την απλότητά του. Πολλές φορές τον συντροφεύει σε αυτό του το ταξίδι, τουλάχιστον στο παρελθόν   και  η σύζυγός του η Δανουσουηδέζα  πολυεκατομμυριούχος Κριστίνα Θόλστροπ, που ήταν γείτονες στην Κυανή Ακτή, όπου και γνωρίστηκαν .

Ο Ρότζερ Μουρ έχει αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά και τα κινηματογραφικά πλατό και ως τελευταίες δραστηριότητες αναφέρονται η συμμετοχή του σε διάφορες βραβεύσεις για την προσφορά του στην τέχνη με τελευταία αυτή το 2008.

Τα τελευταία χρόνια  είναι πρέσβης Καλής Θέλησης της UNICEF.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.