Ιntellectum Πάρτυ για την Έκδοση του 9ου Τεύχους

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πάρτυ για την έκδοση του 9ου Intellectum (www.intellectum.org) στις 8 Ιουνίου 2012 (9:00 μ.μ.) στη νέα Παπαρούνα (Παγγαίου 4 & Δόξης, Λαδάδικα, τηλ. 2310 510 852).

Μια παράδοση που γίνεται θεσμός!

▀ Κατά τη διάρκεια του πάρτυ θα πραγματοποιηθούν εικαστικά δρώμενα και θα προσφέρουμε πολλά βιβλία ως δώρα για τους παρευρισκόμενους χάρη στις εκδόσεις Σαιξπηρικόν & Λογείον και τα Βιβλιοπωλεία Πρωτοπορία, Ιανός, Γιάφκα, Κεντρί και Κωνσταντινίδη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Θα διατίθεται δωρεάν μπουφές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Tο 9ο τεύχος του περιοδικού Intellectum (www.intellectum.org) κυκλοφορεί μαζί με ένθετο 16σέλιδο της ηλεκτρονικής ποιητικής επιθεώρησης «Ποιείν» (www.poiein.gr) σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (Πρωτοπορία, ΙΑΝΟΣ, Σαιξπηρικόν, Μπαρμπουνάκης, Σαββάλας, Κεντρί, Ρεντζής, Ραγιάς, Lexis, Πολιτεία, Ναυτίλος, Νέα Εστία, Πατάκης κ.α.) στην τιμή των 6 ευρώ και σ’ όλη την Ελλάδα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του περιοδικού intellectum.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 9ου ΤΕΥΧΟΥΣ

▀ Άλλη μια Μέρα της Μαρμότας στην Ελλάδα

Κάθε μέρα φαίνεται να φέρνει μια ακόμη αυτοκτονία (η οποία προστίθεται στις περίπου 1750 αυτοκτονίες που έλαβαν χώρα τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα), ένα ακόμη κλείσιμο επιχείρησης, περισσότερους ανέργους και πολύ περισσότερους χαμηλόμισθους. Μετά τη σουηδική, γερμανική και αγγλική έκδοση του άρθρου, ο Βίκτωρ Τσιλώνης παρουσιάζει την πιο επικαιροποιημένη εκδοχή του άρθρου στα ελληνικά.

▀ Η Κατάκτηση της Ελλάδας

Ο φιλέλληνας καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ Ντέιβιντ Όντερμπεργκ αναλύει πώς ακριβώς επιτεύχθηκε η οικονομική κατάκτηση της Ελλάδας και προτείνει λύσεις για το μέλλον, την ανεξαρτησία και την ευημερία της χώρας.

▀ Αποπολιτικοποίηση και Δημοκρατικό Έλλειμμα: από την Οικονομική Κρίση στην Κρίση Δημοκρατίας

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.