Η Μάρθα Καραγιάννη επιστρέφει στη σκηνή λόγω κρίσης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας  ΜΙχαλιτσιάνου

Με κουρεμένη τη σύνταξή της , απλήρωτη από τη σειρά του Mega  «Βασιλιάδες» η Μάρθα Καραγιάννη επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο στο  σανίδι, που έλεγε ότι ποτέ δεν θα ξαναγυρίσει,   για να ενισχύσει τα οικονομικά της και να μην τρώει πια από τα έτοιμα  .

«Ο λόγος  της επιστροφής μου; Καταρχήν η φτώχεια που μας δέρνει και δεν ξέρουμε, τι μας γίνεται αύριο »  λέει η πρωταγωνίστρια στην «Αvecnews» με το γνωστό χαρακτηριστικό της χιούμορ.

Η Μάρθα Καραγιάννη θα πρωταγωνιστήσει σε επιθεώρηση- ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής – γνώριμο και αγαπημένο για εκείνη είδος με τον Στάθη Ψάλτη, που θα ανέβει 2 Ιουλίου στην Αθήνα και θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.

« Θα υποδυθώ μια δασκάλα που είχε μαθητές της τους περισσότερους από τους 300 της Βουλής και λέω στο κοινό τα σουσούμια τους. Το νούμερο μου έγραψαν οι Ντίνος Σπυρόπουλος και Γιώργος Γαλίτης ,ο οποίος υπέγραψε τα υπέροχα «Ραδίκια ανάποδα» που θα δούμε και την ερχόμενη σαιζόν»  σχολιάζει για το νούμερό της και περιμένει πως και πώς να αρχίσει η περιοδεία…

«Είμαι γύφτισα , με την έννοια ότι μου αρέσουν οι τουρνέ. Εδώ πήρα ένα σακίδιο στην πλάτη και γύρισα όλο τον κόσμο , την Ελλάδα θα μετρήσω; Πεθαίνω με όλη αυτή την ιστορία. Όλη αυτή η ταλαιπωρία με τρέφει και  αισθάνομαι ζωντανή».

Η κατάσταση στη χώρα μας δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την Μάρθα Καραγιάννη :

«Και βέβαια, δέχθηκα περικοπές στην σύνταξή μου, όπως όλος ο κόσμος. Μη νομίσετε, ότι δεν θα μου έκοβαν εμένα γιατί είμαι η Καραγιάννη (γελάει). Είμαστε σε ένα τέλμα, που τα έχει πάρει όλα από κάτω. Και η δική μας δουλειά χτυπιέται βάναυσα . Τόση ανεργία δεν είχε γνωρίσει ο κλάδο μας. Και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε να βγούμε από αυτό το τέλμα. Όλα παίζονται. Και τη δραχμή τη βλέπω και όλα…»

Με την ευκαιρία η πρωταγωνίστρια δηλώνει, ότι παραμένει  απλήρωτη από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Βασιλιάδες»:

«Χρωστάνε σε όλους μας για γυρίσματα που κάναμε πριν ένα χρόνο . Είπαν, ότι θα δώσουν ένα μέρος τον Ιούλιο. Ίδωμεν. Αν δεν δώσουν θα σταματήσουμε να γυρίζουμε νέα επεισόδια. Αυτό σημαίνει, ότι αν δεν πληρωθούμε δεν θα μπούμε στο στούντιο κι ας σταματήσει η σειρά. Αυτή  είναι η απόφαση όλων μας. Για την ώρα τρώω από τα έτοιμα αλλά κι αυτά κάποτε τελειώνουν » δήλωσε η Μάρθα Καραγιάννη στην «Avecnews».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.