Στην Κύπρο για «Το Βαλς με τους δώδεκα Θεούς» η Δανδουλάκη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας  Μιχαλιτσιάνου

Πρωταγωνίστρια στην Κυπριακή τηλεόραση η  Κάτια Δανδουλάκη!

Η σπουδαία ηθοποιός, που βρίσκεται ήδη στο νησί της Αφροδίτης, αποδέχθηκε την πρόταση για συνεργασία , αφού ενθουσιάστηκε από το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, το οποίο πήρε την έγκριση και προορίζεται για τη νέα τηλεοπτική σαιζόν στο κανάλι  Mega .

Η Κάτια Δανδουλάκη  θα χορέψει “Το Βαλς με τους Δώδεκα Θεούς”. Έτσι τιτλοφορείται η νέα τηλεοπτική πρόταση της G.M Production , η που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά , που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, έγινε μπεστ σέλλερ και τώρα θα μεταφερθεί στο μεγάλο κανάλι της Κύπρου από την Μαρία Γεωργιάδου που υπογράφει το σενάριο.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ενώ στο καστ παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί Μάνος Παπαγιάννης, Χριστιάνα Αρτεμίου, Θέα Χριστοδουλίδου, Χρυσή Αντρέου, Κρίστυ Παπαδοπούλου, Αστέρω Κυπριανού κ.α. 

Το “Βαλς με Δώδεκα Θεούς” είναι ένα σύγχρονο μυθιστόρημα για τις ανθρώπινες σχέσεις και τον έρωτα όπου τέσσερις άνθρωποι που ξεκίνησαν αντίπαλοι στην πορεία έγιναν φίλοι και σφράγισαν το  πεπρωμένο τους.

Μια νύχτα με βροχή, ένα απότομο φρενάρισμα και μια καραμπόλα.  Σπασμένα φανάρια στην άσφαλτο και τέσσερις οδηγοί να αλληλοκοιτάζονται και να αλληλοκατηγορούνται.  Ο Κωστής, η Μαρίνα, η Ελπίδα, η Ναταλία… Έτσι αρχίζουν όλα… 

Δώδεκα μήνες ακολούθησαν. Γεμάτοι ανατροπές, δάκρυα και γέλια για τους τέσσερις που ξεκίνησαν αντίπαλοι, έγιναν φίλοι και κατέληξαν να ξεπεράσουν ακόμη κι αυτό το στάδιο. Έγιναν ο ένας για τον άλλον, το “τώρα”, το “σήμερα”, το “πάντα”. 

Σαν τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, που κάποτε καθόριζαν τις ζωές των απλών θνητών, έτσι κι εκείνοι οι δώδεκα μήνες σφράγισαν τις ζωές αυτών των ανθρώπων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.