XAΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!! ΟΕΩ!!!OΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ!!!

akis_roussos
Facebook
Twitter
LinkedIn
του Άκη Ρούσου 
OΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ!!!
Έχουμε χάσει την μπάλα πιστεύω όταν κάποιοι συνάδελφοι που προστατεύουν το παλιό και το διεφθαρμένο.
Άκουγα το πρωί τον κύριο Λυριτζή που έλεγε στον κύριο Σκουρλέτη ότι η κοινωνία αγωνιά και μάλιστα όλη η κοινωνία!!! Ξανά χάσαμε την μπάλα λέγοντας ότι η αγωνιά είναι ίδια για τους εργαζομένους και  τους καπιταλιστές!!!

Είναι τελείως της πλάκας το επιχείρημα ότι ο Φιλίππου και ο Ραφτόπουλος έχουν τις ίδιες αγωνίες με τους εργαζομένους!!! Κάνουμε ένα πολιτικό άλμα που εδώ και καιρό ουρλιάζω από το ραδιόφωνο λέγοντας ότι χάθηκαν οι ρόλοι…
Κάποτε υπήρχαν τρία κόμματα και είχαμε την γνώση του τι υποστήριζε η ΝΔ τι η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ και τι η ΕΔΑ.
Τώρα με περισσότερα κόμματα στην βουλή χάσαμε την πολιτική χάσαμε τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.
Μπήκε και η Σοσιαλ-Δημοκρατία στο παιχνίδι !!! Μπήκε με ευθύνη του συστήματος και ο ΑΚΡΑΤΟΣ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
Τώρα που όλοι κάθονται πάνω από το πτώμα και το κλαίνε πριν φύγει από την ζωή !!! Όπου το πτώμα είναι οι λαοί της Ευρώπης και το μεγάλο θύμα αλλά και το πειραματόζωο είναι ο Ελληνικός λαός!!!
 Φάγαμε δυο εκλογικές διαμάχες στη μάπα για να βγάλουμε ότι πραγματικά μας κυβερνούσε και πριν από αυτές τις εκλογικές διαμάχες με μια συνταγή που είναι και (ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) … ναχαμε να λέγαμε το λέει ο ΛΑΟΣ!!!
Αυτός ο κυρίαρχος λαός που τα παίζει καθημερινά από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ του πιο άκρατου Καπιταλισμού των τελευταίων δεκαετιών!!!
Τώρα και κάτι τελευταίο παραπλανούμε τους Λαούς της γης όταν λέμε ότι μέσα στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ μπορούμε να έχουμε αλλαγές υπέρ του Λαού!!!
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που είναι στα κομματικά γραφεία βουλευτών του συστήματος!!!!
Χάνουμε την μπάλα όταν δεν υπάρχουν διάφανες πολιτικές από όλα τα κόμματα!!! Και με ευθύνη που είναι η μεγαλύτερη της ΔΗΜΑΡ που βάζει πολύ νερό στο κρασί της και δείχνει να μπορεί να μιλάει στο ίδιο τραπέζι με τους εκφραστές των Τραπεζιτών και το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!! Η Ευθύνη είναι στο γεγονός του ότι πάνε να θολώσουνε τα νερά σε σχέση με το ότι τα συμφέροντα του αγρότη του επαγγελματία και του Δημοσίου υπαλλήλου είναι τα ίδια με του κύριου Μυτηλιναίου και των συνοδοιπόρων τους!!!!
ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΘΩΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ!!!
ΠΡΩΤΟΝ: ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ!!!! Η ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ … Η ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑΝ…
ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.