Η μεγάλη επιστροφή του Πασχάλη Τερζή στην Κύπρο

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Κύπρος είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Πασχάλη Τερζή !

Ο τελευταίος των μεγάλων λαϊκών μας τραγουδιστών, μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια απουσίας από τις μεγάλες πίστες επιστρέφει στο νησί της Αφροδίτης με δύο μεγάλες συναυλίες .

Πρόκειται για ανειλημμένες υποχρεώσεις του Πασχάλη Τερζή από πέρσι που δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει για λόγους υγείας.

Η πρώτη συναυλία θα δοθεί στις 11 Αυγούστου στο Παραλίμνι και η δεύτερη στις 13 στο Παφιακό Στάδιο της Πάφου, χωρητικότητας 9000 θέσεων το καθένα, και θα είναι και οι μοναδικές ανά το Πανελλήνιο, όπως μας ενημέρωσαν χθες από την Κύπρο .Όσο για την τιμή του εισιτηρίου, που έγινε μεγάλος ντόρος σε Κυπριακά Site , θα είναι προσιτή σε όλους αφού έχει οριστεί στα 20 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας και Παραλιμνίου Πιρίλης ανέφεραν ότι « είναι μεγάλη τιμή για μας οι δυο αυτές μοναδικές συναυλίες του Πασχάλη Τερζή , που συνοδεύουν την επιστροφή του, να δοθούν στους δήμους μας».

O Πασχάλης Τερζής έχει δεσμούς χρόνων με την Κύπρο , πέρα από τις συνεργασία τους με τους Κύπριους συνθέτες Μάριο Τόκα και Γιώργο Θεοφάνους που έγραψαν τραγούδια για τη μεγάλη φωνή του, έχει και προσωπικές φιλίες εκεί . Έτσι, δεν μπορεί να κρύψει τη μεγάλη χαρά του για αυτή τη συνάντηση με ένα κοινό που τον λατρεύει.

Τελευταία φορά ο Πασχάλης Τερζής είχε εμφανισθεί στην Κύπρο προ 5ετίας στο Μεγάλο Στάδιο της Λευκωσίας και από κάτω τον αποθέωσαν περισσότεροι από 18.000 θαυμαστές του.

Ο Πασχάλης Τερζής με το μουσικό του επιτελείο θα αρχίσει σύντομα στην Αθήνα πρόβες για την προετοιμασία του προγράμματος που θα παρουσιάσει, και θα περιέχει παλιές και πρόσφατες επιτυχίες του, 

, που συνθέτουν το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας που χρόνια τον ακολουθεί .

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.