Το “καραβάκι της” Αφροδίτης Μάνου “δένει” στο Γκάζι

afroditi_manou1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Αφροδίτη Μάνου, από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες στο ελληνικό τραγούδι αλλά και τραγουδοποιός – δημιουργός γνωστών και πολυαγαπημένων τραγουδιών, επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο με μια μεγάλη συναυλία την Τρίτη 3 Ιουλίου στις 21:00 στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων.

“Πού πας καραβάκι με τέτοιο καιρό;”. Ένας στίχος του Ζαχαρία Παπαντωνίου, από τα παιδικά μας χρόνια, γραμμένος στο αναγνωστικό της τρίτης δημοτικού, ξανάρχεται με την μουσική και τη φωνή της Αφροδίτης Μάνου στο σήμερα.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι με το καραβάκι της Αφροδίτης, συνεπιβάτες ανεκτίμητοι και γενναιόδωροι, τραγουδούν δικά της τραγούδια αλλά και δικά τους “αφιερωμένα εξαιρετικά”, οι: Κώστας Θωμαϊδης, Γιάννης Κότσιρας, Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Μηλιώκας, Θάνος Μικρούτσικος, Ευαγγελία Μουμούρη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ηρώ Σαία, Ελένη Τσαλιγοπούλου. Ο Μιχάλης Ρέππας θα διαβάσει ένα κείμενό του, γραμμένο ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά.

Η ενορχήστρωση και επιμέλεια της 7μελούς ορχήστρας, ανήκουν στον Μανώλη Ανδρουλιδάκη, ενώ τη συνολική καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφουν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας.

Σε μια εποχή αβεβαιότητας και υπαρξιακής αγωνίας η Αφροδίτη Μάνου αφηγείται την ιστορία μιας γενιάς που ξεκίνησε με την μεταπολίτευση και έφτασε στο μνημόνιο με 40 τραγούδια. Απ’ την “Παλιοκατίνα” ως το “Για ποια Ελλάδα ρε γαμώτο”, κάθε τραγούδι ένα μικρό δράμα ή μια μικρή κωμωδία, φωτίζει και από μια πλευρά αυτής της παράξενης γενιάς, της ρήξης και του life stile, προσπαθώντας να βρει πού έγινε το λάθος και να ακουμπήσει σ’ αυτό που δεν κάνει ποτέ λάθος. «Την καρδιά».

Πρόσβαση:

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»

Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»

Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»

Info

Τοποθεσία «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι

Ημερομηνία Τρίτη 3 Ιουλίου στις 21:00

Πληροφορίες Τηλ.: 6972 772398, 210 7474288, Τηλ.: 210 3475518

www.technopolis-athens.com

Προπώληση εισιτηρίων στα Καταστήματα:

Public, www.viva.gr, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων»

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.