Στο καλό Θύμιο.. κηδεύεται σήμερα το πρωί στην Παιανία

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Κουράστηκε πολύ ο Θύμιος Καρακατσάνης. Πάλεψε όμως, σαν παλικάρι μέχρι το τέλος. Είχε βεβαρημένο ιστορικό με την υγεία του και τα δύο τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, αφού μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία.

Βράχος στο πλάι του, η συγγραφέας Ρούλα Καρακατσάνη, η γυναίκα της ζωής του, οι δυο λατρεμένες του κόρες και το εγγονάκι του, που ήταν η παρηγοριά του. Από τότε που τον είχε χτυπήσει η επάρατος χρόνια πίσω, και αργότερα ο σάκχαρο τον φρόντιζε σαν παιδί. Τελευταία μέσα σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η νόσος του Πάρκινσον που ήταν και η αιτία του θανάτου σύμφωνα με την σύζυγό του, αφού εξελίχθηκε ραγδαία..

Θρηνεί τώρα η καλλιτεχνική γειτονιά στην Παιανία. Περίλυπος ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Αντώνης Βαρδής ,αλλά και οι συντοπίτες του.Θα τους λείψει πολύ ο Θύμιος γιατί τον είχαν πονέσει σαν άνθρωπο.

Θρηνεί το θέατρο που έγινε φτωχότερο, αφού έχασε έναν από τους τελευταίους μεγάλους ηθοποιούς. Σπαράζει ο καλός του φίλος ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος. Θα λείψει πολύ και σε μας .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11.30 το πρωί από το Νεκροταφείο Παιανίας. Η οικογένειά του ζήτησε, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στο σύλλογο «Η καρδιά του παιδιού».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.