“Μέρες του φωτός» η νέα δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Μποφίλιου

523802_459512657401165_116123392_n
Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Αλέξανδρου Αναστασόπουλου 

Χθες Δευτέρα 9 Ιουλίου η  Νατάσσα Μποφίλιου συνάντησε τους φίλους της στον ολοκαίνουργιο χώρο «Reload» στην καρδιά της Αθήνας. Αιτία υπήρξε η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου άλμπουμ με τίτλο «Οι μέρες του φωτός» λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία του. O δίσκος είναι σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Θέμη Καραμουρατίδη. Αποτελείται από δύο cd των 6 κομματιών το καθένα. Στο πρώτο συναντάμε πιο «δυτική» μουσική, ενώ στο δεύτερο παρατηρούμε πως η μουσική έρχεται στα γνωστά, ελληνικά μας μέτρα. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Χρήστος Καρυώτης, παραγωγός της Sony, ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά τους υπεύθυνους του χώρου για τη φιλοξενία και στη συνέχεια τον κόσμο για τη συμμετοχή.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ένας εκ των δημιουργών του δίσκου, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος που επισήμανε πως ο δίσκος αυτός ήταν κάτι σαν προσωπικό στοίχημα όλων όσων εργάστηκαν, ένας δίσκος κόντρα στην εποχή, όπως τον χαρακτήρισε. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τη Sony για την πολύτιμη βοήθεια της. Τέλος δήλωσε τη μεγάλη του χαρά για την ανταπόκριση από πλευράς κόσμου.

425112_459511780734586_822383569_n

Έπειτα ο λόγος δόθηκε στον συνθέτη του δίσκου Θέμη Καραμουρατίδη ο οποίος δεν θέλησε να πει πολλά που χαριτολογώντας είπε πως πριν την εκδήλωσε έδωσε μία από τις χειρότερες συνεντεύξεις που έχει δώσει ποτέ οπότε ας μιλήσουν τα τραγούδια.

Τελευταία μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου που αρχικά ευχαρίστησε τον παρευρισκόμενο κόσμο και τον κ. Τάκη Παπαδόπουλο, υπεύθυνο του χώρου, τόσο για τη δημιουργία αυτής της μουσικής γωνιάς στο κέντρο της Αθήνας όσο και για τη φιλοξενία. Αξίζει να σημειωθεί πως η χθεσινή παρουσίαση έγινε δίπλα ακριβώς από τον χώρο όπου είχε γίνει η παρουσίαση του πρώτου δίσκου της ερμηνεύτριας γεγονός το οποίο επισήμανε και η ίδια. Τέλος ευχαρίστησε τον παρευρισκόμενο κόσμο τον οποίο καλωσόρισε με την ακόλουθη ευχή:

«Εύχομαι να φτάσουν και στη δική σας πόρτα οι μέρες του φωτός!»

Από κει και πέρα η βραδιά συνεχίστηκε με τη Νατάσσα Μποφίλιου να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες τόσο δικές της από τον καινούργιο και παλαιότερους δίσκους όσο και άλλων καλλιτεχνών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Οι μέρες του φωτός, Συνέχεια στα όρια, Εγώ μεγάλωνα για σένα, Παρέα, Κοίτα εγώ, Το δίχτυ (a capella). 

Το μέρος αυτό της βραδιάς έκλεισε με την ερμηνεύτρια να δίνει ραντεβού με τους θαυμαστές της στις 5 Σεπτεμβρίου στο Γκάζι.

Ακολούθησε το τελευταίο μέρος της εκδήλωσης κατά το οποίο η καλλιτέχνης υπέγραψε το νέο της δίσκο στο κοινό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.