Πενήντα χρόνια Rolling Stones

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πενήντα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ, Rolling Stones, στο κλαμπ Marquee του Λονδίνου, στις 12 Ιουλίου του 1962.

Ο Μικ Τζάγκερ, ντυμένος με μπλε ηλεκτρίκ κουστούμι, ο Κιθ Ρίτσαρντς με το χαρακτηριστικό του καπέλο και η υπόλοιπη παρέα, γιόρτασαν την 50στη επέτειο με ένα πάρτι στο Sommerset House στο Λονδίνο, με την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου, καθώς και με μια φωτογραφική έκθεση στην βρετανική πρωτεύουσα που ανοίγει σήμερα για το κοινό και καλύπτει την εντυπωσιακή τους διαδρομή, από την πρώτη τους φωτογράφηση το 1963, μέχρι τις μεγαλειώδεις συναυλίες τους τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, ο 69χρονος Μικ Τζάγκερ άφησε να εννοηθεί ότι το συγκρότημα δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την…ενεργό δράση, ενώ ο Κιθ Ρίτσαρντς δήλωσε: «όλο αυτό με κάποιο τρόπο μας ένωσε εκ νέου και θα δούμε τι θα προκύψει».

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρόβες για ζωντανές εμφανίσεις, δίνοντας τροφή στα σενάρια που θέλουν το συγκρότημα να ανακοινώνει μια μεγάλη συναυλία ή ακόμη και μια περιοδεία για τα τέλη του 2012 ή εντός του 2013.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.