Τα μπουκέτα της ψηφιακής (16/07/2012)

media_nea1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των media…

Σε 3 ψηφιακά μπουκέτα τα 14 περιφερειακα στην Αττική

Σε τρία «μπουκέτα» του Υμηττού θα εκπέμψουν ψηφιακά τα 14 κανάλια περιφερειακής εμβέλειας μετά την υπουργική απόφαση που επιτρέπει έως και έξι σταθμούς σε έναν δίαυλο. Άδεια ψηφιακής εκπομπής πήραν από το ΕΣΡ οι σταθμοί:

High, Nickelodeon, Attica, Extra, MTV, Mad, Sport TV, 0-6, Kontra, Blue Sky, Channel 9, Τηλεάστυ, Body in Balance (πρώην Shop TV), Sunny Channel (πρώην Κανάλι 10). Το ερώτημα είναι αν όλοι οι παραπάνω θα κλείσουν τελικά συμφωνία με τη Digea ή αν θα στραφούν σε άλλον πάροχο δικτύου.

Εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση του «902 TV» του ΚΚΕ πως δεν πρόκειται να εκπέμψει ψηφιακά, αν και είναι υποχρεωτικό εκ του νόμου. Το κανάλι του ΚΚΕ δήλωσε πως θα συνεχίσει να εκπέμπει αναλογικά από τον Υμηττό και μετά τις 20 Ιουλίου.
Τα τρία μπουκέτα των 14 αδειούχων ψηφιακού σήματος από Υμηττό είναι τα εξής:

Δίαυλος 54: EXTRA, ATTICA , HIGH, NICKELODEON.

Δίαυλος 63: MTV, MAD, 0-6, SUN CHANNEL, SPOR TV, SHOP TV.

Δίαυλος 65: KONTRA, CHANNEL 9, ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ, BLUE SKY.

Ψηφιακά και η Nova επίγεια

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το στήσιμο των πομπών ψηφιακής εκπομπής η συνδρομητική τηλεόραση της Nova. Μετά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το ψηφιακό σήμα της επίγειας Nova εμφανίστηκε στην Κρήτη, στην Πλάκα Αλεξανδρούπολης και στα Ιωάννινα.

Πηγή: http://greektv-com.blogspot.gr/2012/07/3-14.html#more

O Σωτηρακόπουλος στην Nova

Στη nova θα συνεχίσει περιγράφοντας τους αγώνες του Champions League την καριέρα του ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, μετά τη διακοπή της πολυετούς του συνεργασίας με το Mega. Ο δημοσιογράφος ανέβηκε ήδη στην Κάντζα και θα έχει τις μεταδόσεις του Champions League, του Europa League του αγγλικού πρωταθλήματος και σχόλιο στην εκπομπή της Κυριακής για στη SuperLeague. Στο Mega ο δημοσιογράφος θα περιγράφει μόνο τους αγώνες της εθνικής ποδοσφαίρου, κάνοντας σχόλια σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.