Ο Βλαστάρης πρόεδρος της ΕΡΤ – Μια γυναίκα για το ΔΣ της ΕΡΤ

ert_ktirio3
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των δημόσιων media…

Ο Βλαστάρης προεδρεύων στην ΕΡΤ

Τη θέση του προέδρεύοντος της ΕΡΤ θα λάβει, ο Γιάννης Βλαστάρης και διευθύνων σύμβουλος ο Νικος Σίμος. Στο σχήμα δεν θα είναι τελικά ο Νίκος Ρίζος.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?paged=2

Μια γυναίκα για το ΔΣ της ΕΡΤ

Αναζητείται μια ακόμη γυναίκα για την ΕΡΤ. Ο Σίμος Κεδίκογλου δεν θέλει να την πατήσει όπως συνέβη με τον καθηγητή οικονομικών της υγείας και πρώην υπουργό επικρατείας, Ηλία Μόσιαλο που είχε ξεχάσει να τοποθετήσει στο ΔΣ της ΕΡΤ. Στην πρόταση για την επιστροφή της Καθηγήτριας Άννας Παναγιωταρέα στο ΔΣ της ΕΡΤ, υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες αρνητική τοποθέτηση από τη ΔΗΜΑΡ, ενώ “όχι” φαίνεται να απάντησε η Λίτσα Πισκερά , πρώην επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της ΕΡΤ και πλέον σήμερα συνταξιούχος.

Σίγουροι είναι ο Νίκος Σίμος, μάλλον ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, αφού επέλθει τροποποίηση στη νομοθεσία ο Νίκος Ρίζος, αδελφός του εκδότη Δημήτρη Ρίζου, πρώην συμβούλου της ΕΡΤ και ο Τέλης Σιαμαντάς, ως πρόταση της ΔΗΜΑΡ. Συνολικά σε αυτή τη φάση η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα ορίσει 4 μελή και λίαν συντόμως άλλα δύο.

“Παίζει” και το όνομα του Τζόνι Καλημέρη ως πρόσωπο κοινής αποδοχής, μόνο όμως στην περίπτωση που διατηρηθεί η θέση του προέδρου.

Νέος ισχυρός άνδρας στο Ραδιομέγαρο θα είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Σπυρόπουλος που θα αναλάβει τη γενική διεύθυνση Ενημέρωσης και τη γενική διεύθυνση Προγράμματος, οι οποίες και θα συγχωνευτούν σε μια νέα θέση, αυτή του διευθυντή περιεχομένου.

Υπάρχει ακόμη πείσμα για την αντικατάσταση της Έλλης Στάη, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, οι οποίοι δεν είναι πολιτικοί, αλλά σχετίζονται και με την επιτυχία του δελτίου ειδήσεων.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=21157#more-21157

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.