Ο Κεδίκογλου έχει τα στοιχεία για το Champions League

ert_logo_ktirio
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των δημόσιων media…

Ο Κεδίκογλου έχει τα στοιχεία για το Champions League

Η συνέχιση η μη της συμφωνίας μεταξύ ΕΡΤ- ΤΕΑΜ για τους αγώνες του Champions League της 3ετίας 2012-2015 είναι όπως όλα δείχνουν το πρώτο ζήτημα που θα ασχοληθεί η νέα διοίκηση της ΕΡΤ. Το θέμα επείγει καθώς το παλαιό διοικητικό συμβούλιο έλαβε απόφαση υπογραφής της σύμβασης και πληρωμής των 2 εκατ. ευρώ προκαταβολή από τα 10,3 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η εκταμίευση όμως του ποσού δεν έγινε καθώς δεν δόθηκε το πράσινο φως από τον υπουργό. Έτσι η σύμβαση μένει μετέωρη, οι αγώνες αρχίζουν στο τέλος Αυγούστου και η ΕΡΤ δεν γνωρίζει αν θα έχει τους αγώνες. Ο Σ.Κεδίκογλου είχε πρωτοστατήσει προεκλογικά εναντίον αυτής της σύμβασης την οποία είχε καταγγείλει το Mega. Ο νέος υπουργός πάντως ζήτησε και έλαβε όλα τα στοιχεία της συμφωνίας και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση.

Πηγή: http://greektv-com.blogspot.gr/

ΕΡΤ / ΕΡΤ 3: Δεν υπάρχει υπογραφή για τους συμβασιούχους

Μετέωροι μένουν ακόμη οι 60 συμβασιούχοι των οποίων η πρόσληψη είχε αποφασισθεί αλλά λόγω των εκλογών κάνεις από τη διοίκηση της ΕΡΤ δεν πήρε την ευθύνη για την πρόσληψη τους. Στο μεταξύ η κατάσταση τόσο κεντρικά στην ΕΡΤ όσο και στην ΕΡΤ3 είναι οριακή και η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει προειδοποιήσει με στάση δραστηριοτήτων ανά πάσα στιγμή. Για αυτό και η ΕΡΤ έκοψε κάθε άλλη εκπομπή, βάζοντας στα προγράμματα της μόνο τους Ολυμπιακούς αγώνες!

(αναδημοσίευση από Παρασκευή &13)

Πηγή: http://greektv-com.blogspot.gr/2012/07/6-alpha-radio.html#more

Σε αναμονή οι απλήρωτοι του ΑΠΕ

Καθησύχασε τους εργαζόμενους του Αθηναϊκού πρακτορείου ο Σιμος Κεδίκογλου με τις δηλώσεις του ότι δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί το εθνικό πρακτορείο της χώρας. Οι εργαζόμενοι σε ΑΠΕ-ΜΠΕ θα μείνουν απλήρωτοι καθώς όπως ενημερώθηκαν υπήρξε καθυστέρηση στην έγκριση του ποσού που ζητήθηκε από τον Μάϊο. Έτσι με την υπογραφή του νέου υπουργού η μισθοδοσία θα γίνει στο τέλος Αυγούστου.

(αναδημοσίευση από Παρασκευή &13)

Πηγή: http://greektv-com.blogspot.gr/2012/07/6-alpha-radio.html#more

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.