Πέντε χρόνια φυλάκιση για τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη / Υψηλή η τηλεθέαση της ΕΡΤ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

dimosiografos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των media…

Πέντε χρόνια φυλάκιση για τον εκδότη Μιχάλη Ανδρουλιδάκη

Καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 2,7 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για το Tempo

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης, χωρίς ελαφρυντικά και αναστολή, καταδικάστηκε τη Δευτέρα ο εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, ο οποίος δικαζόταν στο Β’ Τριμελές Κακουργιοδικείο για υπόθεση υπεξαίρεσης. Συγκεκριμένα στο κατηγορητήριο αναφερόταν ότι ο ίδιος είχε υπεξαιρέσει το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ που προοριζόταν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού Tempo.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε την ποινή των πέντε ετών χωρίς αναστολή και αναζητείται.

Ανδρουλιδάκης: “Πρωτοφανής η καταδίκη μου!”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Πρωτοφανή απόφαση στα δικαστικά χρονικά,, εξέδωσε σήμερα το 5μελές Εφετείο Αθηνών και καταδίκασε σε πενταετή φυλάκιση τον εκδότη κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, μετά από μήνυση του πρώην λογιστή του, κ. Αθανασίου Παύλοβιτς.

Στη μήνυση που κατέθεσε ο κ. Παύλοβιτς, κατά του κ. Ανδρουλιδάκη, υποστήριξε ότι ήταν πραγματικός Ιδιοκτήτης του 25% του τηλεοπτικού σταθμού ΤΕΜΠΟ (προ 12 ετών) και ζητούσε να του επιστραφούν περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ, που δήθεν, είχε καταβάλει για την αγορά και λειτουργία του σταθμού.

Ο κ. Παύλοβιτς που εκείνη την περίοδο, το μοναδικό του εισόδημα, ήταν ο μισθός που λάμβανε από τον Όμιλο Ανδρουλιδάκη, ως λογιστής, ήταν ένας από του πολλούς εικονικούς μετόχους, που υποχρεωτικά χρησιμοποίησε ο κ. Ανδρουλιδάκης, λόγω της εμπιστοσύνης ,που του είχε, προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο που έθετε ο νόμος περί βασικού μετόχου στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το δικαστήριο, παρόλο που ο κ. Παυλοβιτς δε μπόρεσε να αποδείξει ότι κατέβαλε έστω και μία δραχμή, καταδίκασε τον κ. Μ. Ανδουλιδάκη, μοναδικό ιδιοκτήτη του ΤΕΜΠΟ, όπως όλη η χώρα ήξερε, με πλειοψηφία 3-2, σε πενταετή φυλάκιση για τη μη επιστροφή των χρημάτων.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Ανδρουλιδάκης προσφεύγει στον Άρειο Πάγο, κατά της πρωτοφανούς αυτής απόφασης, όπου πιστεύει ότι θα δικαιωθεί.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=21405#more-21405

Το Mega διατηρεί τον “Όμορφο Κόσμο” του

Ενώ το Mega “πάσχει” στον τομέα της ενημέρωσης, “κόβει” την εκπομπή του Σωτήρη Δανέζη “Εμπόλεμη ζώνη” . Βρίσκεται , όπως φαίνεται σε άλλη αντίληψη, βλέποντας “Όμορφο τον κόσμο” διατηρώντας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

Αναζητεί επενδυτή για το ΔΟΛ ο Ψυχάρης

Συνεχίζεται από το Σταύρο Ψυχάρη, η προσπάθεια αναζήτησης επενδυτή. Ο πρόεδρος του ΔΟΛ δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του, ενώ ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της δημόσιας υποχρεωτικής αγοράς των μετοχών από το χρηματιστήριο, που θα έχει ως αποτέλεσμα να αποκτήσει έως και το 90% των μετοχών του οργανισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Ψυχάρης έχει ζητήσει από τους επικεφαλείς των τμημάτων, αναλύσεις για την πορεία του κάθε τομέα και εκτιμήσεις για το κλείσιμο της χρονιάς, διατυπωμένες στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Ο Αύγουστος ίσως και να είναι ο μήνας των εξελίξεων για το ΔΟΛ.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=21382#more-21382

Αναζητείται επενδυτής για το Star

Σε αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή βρίσκεται ο όμιλος Βαρδινογιάννη. Μετά το οριστικό «όχι» της πλευράς του Γ. Μπόμπολα στη συγχώνευση με το Mega, ο όμιλος αναζητάει συνέταιρο που θα αναλάβει να καλύψει ένα μέρος του κόστους λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού. Ήδη ως τώρα έγιναν επαφές με εκπροσώπους ισραηλινής αλλά και αμερικανικών εταιρειών, χωρίς ωστόσο να έχει πραγματοποιηθεί το επόμενο βήμα, αφού όλα εξαρτώνται από το τίμημα. Πάντως η Ελλάδα, εξαιτίας των εξελίξεων στην ενέργεια το επόμενο διάστημα, θα μετατραπεί σε «προορισμό» για διάφορες εταιρείες και ο μηχανισμός των ΜΜΕ θεωρείται μια «απαραίτητη επένδυση».

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=21384#more-21384

** media news **

Σώθηκαν οι μισθοί με την έγκριση Κεδίκογλου

Από τις πρώτες αποφάσεις που υπέγραψε ο Σίμος Κεδίκογλου ως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για τα ΜΜΕ είναι η έγκριση ποσού 2 εκατομμυρίων ευρώ για να πληρωθούν οι μισθοί. Οι εργαζόμενοι είχαν ενημερωθεί πριν μερικές μέρες ότι η έγκριση της επιδότησης «κόλλησε» εξαιτίας της πρωτοβουλίας της γενικής γραμματείας να ζητήσει έρευνα για το εν λόγω κονδύλι. Υπήρξε έτσι κίνδυνος οι εργαζόμενοι να πληρωθούν τον Αύγουστο, κάτι που φαίνεται πως αποφεύχθηκε με την έγκριση Κεδίκογλου.

Μπαίνουν τα χρήματα στο Mega

Ως τις 6 Αυγούστου προβλέπεται να διαρκέσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο Mega με στόχο την άντληση 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα άμεσα και πιεστικά προβλήματα του καναλιού. Από τις πρώτες προτεραιότητες είναι η αποπληρωμή των χρεών στις εταιρείες παραγωγής προκειμένου να ηχήσει και πάλι το «κλακέτα πάμε» στα γυρίσματα των ελληνικών σειρών.

Απόφαση σταθμός για την εκ περιτροπής εργασία

Η απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία δικαιώνονται 200 εργαζόμενοι στο συγκρότημα της «Μακεδονίας» κρίνει την εφαρμογή του συστήματος της εκ περιτροπής εργασίας «καταχρηστική» και αποτελεί σταθμό για αντίστοιχες περιπτώσεις σε επιχειρήσεις.

Η υπόθεση αφορά σε περίπου 200 δημοσιογράφους, τεχνικούς, διοικητικούς υπαλλήλους κ.ά. εργαζόμενους στις εταιρίες «Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ» και «Εκδοτική Θεσσαλονίκης Μονοπρόσωπη ΕΠΕ», στους οποίους η εργοδοσία επέβαλε σύστημα εκ περιτροπής εργασίας το Φεβρουάριο του 2011. Κατά την απόφαση μετακυλίστηκε από την εργοδοσία η αντιμετώπιση της οικονομικής ζημίας των επιχειρήσεών της στους εργαζόμενους που έχασαν ποσοστό από 20% ως και 60% των αμοιβών τους. Αντίστοιχο πρόγραμμα εκ περιτροπής εργασίας εφαρμόστηκε και στον «Αγγελιοφόρο» αλλά δεν είχε κατατεθεί αγωγή των εργαζομένων.

Πλήρης η απαξίωση της «Ε»

Έφθασε και η ώρα των κατασχέσεων στα περιουσιακά στοιχεία της «Χ.Κ.Τεγόπουλος». Τη στιγμή που η εταιρεία δηλώνει στο Χρηματιστήριο Αθηνών πως αίτημα πτώχευσης έχει καταθέσει μόνο η εταιρεία EWORX A.E και όχι η Τράπεζα Alpha, εκδόθηκαν οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις για κατασχέσεις στο κτίριο της Μιίνωος και στο εργοστάσιο στο Κορωπί. Η απόφαση αφορά αγωγές και πρόσφυγες των απλήρωτων εργαζομένων που διεκδικούν τα χρήματα τους. Σύμφωνα με Κάποιες εκτιμήσεις η ενημέρωση της Χ.Κ.Τεγόπουλος στο ΧΑ πιθανώς να σημαίνει πως συναινεί με τη λύση-πρόταση της Alpha να δοθεί ο τίτλος σε άλλον εκδότη, απαλλαγμένος από τα χρέη της καταρρέουσας εκδοτικής εταιρείας.

Νέα εφημερίδα από το «κουφάρι» της «Ε»

Η πρόταση που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα από ομάδα εργαζομένων στο κτίριο της Μίνωος ήταν πολύ συγκεκριμένη. Υπό τον τίτλο “Για μια Κοινωνική Επιχείρηση Εργαζομένων Ελευθεροτυπίας”, αρκετοί από τους δημοσιογράφους που θεωρούν πως υπάρχει ακόμη ελπίδα για τη συνέχιση της «Ελευθεροτυπίας» υπέγραψαν για το Καταστατικό για τη δημιουργία μιας κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης. Το πόσο θα προχωρήσει θα εξαρτηθεί από το μοντέλο βιωσιμότητας του νέου φύλλου που όπως μαθαίνουμε θα έχει διαφορετικό τίτλο.

Ένεση ρευστότητας στη Forthnet

Για τις 3 Αυγούστου προγραμματίζεται η έκτακτη γενική συνέλευση της Forthnet με θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 30 εκατομμύρια ευρώ. Ήταν η προγραμματισμένη περυσινή αύξηση που αναβλήθηκε δυο φορές. Μένει να αποδειχθεί αν αυτή τη φορά οι διεθνείς μέτοχοι θα κάνουν το βήμα και θα δώσουν τη ένεση ρευστότητας στην εταιρεία της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Πηγή: http://greektv-com.blogspot.gr/2012/07/mega.html#more

O Χρήστος Σωτηρακόπουλος στη Nova

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Forthnet

Η γνώση, η εμπειρία και η έγκυρη αθλητική «ματιά» του Χρήστου Σωτηρακόπουλου έρχονται στην Nova! Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητικός δημοσιογράφος, εντάσσεται στην έγκυρη δημοσιογραφική ομάδα της πρώτης ψηφιακής συνδρομητικής πλατφόρμας.

Η γνώριμη φωνή του κορυφαίου σπίκερ, θα μας μεταφέρει με τον μοναδικό του τρόπο στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, περιγράφοντας τους σημαντικότερους αγώνες του Champions League και Europa League.

Η φετινή χρονιά, άλλωστε, έχει και ελληνικό χρώμα στο Champions League καθώς οι Τρίτες θα έχουν πλέον και ελληνικό ενδιαφέρον για τους συνδρομητές της Nova με τους αγώνες του πρωταθλητή Ολυμπιακού στους Ομίλους. Ενδεχόμενη πρόκριση και του Παναθηναϊκού στη φάση των Ομίλων, θα δώσει στους συνδρομητές της Nova τη δυνατότητα να παρακολουθούν κάθε Τρίτη μια ελληνική ομάδα να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Ελληνικό ενδιαφέρον βέβαια θα συνεχίσουν να έχουν και οι Πέμπτες με τις μάχες των εκπροσώπων μας στο Europa League, με κορυφαίες μεταδόσεις σε ποιότητα εικόνας και ήχου από τα δύο πλέον αθλητικά High Definition κανάλια της Nova.

Η Nova αναζητά πάντα τον τρόπο για να ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές της. Επιλέγει το κορυφαίο περιεχόμενο, τον κορυφαίο τρόπο μετάδοσης και το καλύτερο δημοσιογραφικό επιτελείο.

Επιλέγει τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για τις μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές! Το χαρακτηριστικό σχόλιό του θα μπορούν να απολαύσουν οι λάτρεις των αθλητικών αναλύσεων στο www.novasports.gr

Απολαύστε φέτος το Champions League στη Nova, που μας ενώνει όλους με τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου!

Η μετάβαση στην ψηφιακή TV από το 2015…

Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί, που η κυβέρνηση δεν λέει να το αντιληφθεί…

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μετάβαση με προβλήματα για κοινό και κανάλια. Η απλή σκέψη που διατύπωσε πριν από δύο βδομάδες το «Π» πως σε συνθήκες οικονομικής κρίσης δεν μπορείς να ζητάς από τον άλλο και 40 ευρώ για να βλέπει τηλεόραση, επιβεβαιώθηκε. Ένας άγνωστος αριθμός θεατών δεν προμηθεύτηκε τον αποκωδικοποιητή των 30-40 ευρώ, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, παρά το γεγονός πως τα αποθέματα των εξαγωγέων σε δέκτες εξαντλήθηκαν. Η αγορά των εμπόρων, υπό την απειλή της διακοπής του σήματος, δούλεψε, να δούμε τώρα αν θα υπάρχουν προβλήματα και στην τηλεοπτική αγορά.

Πολύς κόσμος το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής νόμιζε πως υπήρχε απεργία στην τηλεόραση, επειδή δεν μεταδιδόταν κανένα κανάλι μετά τη διακοπή του αναλογικού σήματος από το Κέντρο Εκπομπής Υμηττού. Επιπλέον πολλοί άνθρωποι μεγάλοι σε ηλικία μπερδεύτηκαν από τη χρήση των δύο τηλεκοντρόλ, εκείνου της τηλεοπτικής συσκευής και εκείνο του δέκτη. Το θέμα αναδείχθηκε μόνο από το ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούσε αναβολής της υποχρέωσης διακοπής του αναλογικού σήματος, το οποίο αντιμετωπίστηκε χλιαρά από την κυβέρνηση, η οποία μάλλον δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος. Διότι φαίνεται πως κάποιοι έβαλαν την ψηφιακή μετάβαση στο Μνημόνιο, ενώ γνώριζαν πως δεν είναι δυνατόν εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης να προχωρήσει!

Η ΕΡΤ θα διακόψει το αναλογικό της σήμα στις 17 Αυγούστου από το Κέντρο Εκπομπής Υμηττού, θα ακολουθήσει η ίδια διαδικασία για ιδιωτικά και κρατικά κανάλια από τη Θεσσαλονίκη και μετά τέλος! Δεν υπάρχουν λεφτά στους ιδιωτικούς σταθμούς να πληρώσουν για την ψηφιακή άδεια που ήδη έχουν και για να στηρίξουν την Digea στη ψηφιακή μετάβαση, οπότε η χώρα μας θα ζητήσει παράταση για το 2015 για ένα έργο που ξεκινούσε πιλοτικά το 2006. Αυτό που δεν ομολογείται είναι πως στην παρούσα φάση, η ψηφιακή μετάβαση που είναι απαραίτητη για τη χώρα, εξυπηρετούσε τους ιδιωτικούς σταθμούς διότι μείωναν το λειτουργικό τους κόστος.

Το δεύτερο πρόβλημα που προέκυψε ήταν τεχνικής φύσεως. Κατά τη μετάβαση την προπερασμένη Παρασκευή, ορισμένοι περιφερειακοί σταθμοί διαμαρτυρήθηκαν διότι το σήμα τους ήταν πιο «χαμηλό» ή με πολλά προβλήματα. Η υπόσχεση που τους δόθηκε είναι πως θα μεταφερθούν το …Σεπτέμβριο στις εγκαταστάσεις του Mega, για να εκπέμπουν με καλύτερους όρους.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=21377

Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 100.000 φάρμακα και ιατρικό υλικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σκάι

Πάνω από 100.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό συγκεντρώθηκαν από τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΚΑΙ και της προσπάθειας «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» με στόχο την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η προσπάθεια ξεκίνησε το Σάββατο 16 Ιουνίου και πραγματοποιείται κάθε Σάββατο σε τρεις δήμους της Αττικής.

Συγκεντρώθηκαν χιλιάδες φάρμακα και μεταφέρθηκαν με τη βοήθεια σε των Δήμων και εθελοντών στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής που ίδρυσαν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ).

Οι δήμοι που μέχρι σήμερα έχουν γίνει οι δράσεις και η κατηγοριοποίηση των φαρμάκων είναι : Αμαρουσίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Καλλιθέας, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Ίλιου, Π. Φαλήρου, Χαλανδρίου, Βριλλησίων, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αχαρνών, Παλλήνης-Γέρακα, Ν.Ηρακλείου, Δάφνης-Υμηττού, Περιστερίου, Βύρωνα, Κηφισιάς.

Στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής έγινε η διαλογή βάσει ημερομηνίας λήξεως και στη συνέχεια η αλφαβητική κατανομή και κατηγοριοποίηση των φαρμάκων σύμφωνα με τη δραστική τους ουσία.

Κάποια από τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν έχουν υψηλό κόστος και χρησιμοποιούνται για χρόνια νοσήματα ασθενών με

καρκίνο , χρόνια νεφρική ανεπάρκεια,αυτοάνοσα νοσήματα (χρόνιες ρευματοπάθειες κ.α), ηπατίτιδες , σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικά νοσήματα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, πρόκειται για χάπια ή ενέσεις που ξεπερνούν και τα 2000 ευρώ και αποτελούν ζωτικής ανάγκης θεραπεία για πολλούς ανασφάλιστους.

Επίσης, μαζεύτηκαν περίπου 100 εμβόλια που θα χρησιμοποιηθούν στην εκστρατεία παιδικού εμβολιασμού που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο.

Τέλος, στη διάθεση ανασφάλιστων πολιτών υπάρχει ένας τεράστιος εξοπλισμός με επιθέματα, επιδέσμους και λοιπό υγειονομικό υλικό, ειδικά συμπληρώματα διατροφής για καταστάσεις σίτισης ασθενών με ιδιαίτερες ανάγκες καθώς και βακτηρίες.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε και στην Υγεία» συνεχίζεται.

Υψηλή η τηλεθέαση της ΕΡΤ στην κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΤ

Εξαιρετικά υψηλά είναι τα ποσοστά τηλεθέασης της ΝΕΤ και της ΕΤ1 κατά τη διάρκεια της κάλυψης των πρώτων ημερών των Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Ιουλίου, 1.186.858 τηλεθεατές παρακολούθησαν σε απευθείας σύνδεση με το Λονδίνο μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ, την φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης των Αγώνων, ενώ το μέσο μερίδιο τηλεθέασης κατά τη διάρκεια της κάλυψης έφτασε το 53,8%, αγγίζοντας ακόμα και το 65,9%. Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης του σταθμού για όλη την ημέρα έφτασε το 19,5%.

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουλίου η ΝΕΤ αναδείχτηκε πανελλαδικά πρώτη σε τηλεθέαση, με μέσο μερίδιο που έφτασε το 16% και το 13% αντιστοίχως (το οποίο άγγιξε ακόμα και το 28,9% και 22,6% αντιστοίχως), ενώ τα ανάλογα ποσοστά για την ΕΤ1 ανήλθαν σε 11% και 10,9% (αγγίζοντας το 38% και 25,3% αντιστοίχως).

Ενδεικτικά, από την ΕΤ1, με τη μετάδοση «ζάπινγκ», παρακολούθησαν το Σάββατο 28 Ιουλίου την Ενόργανη Γυμναστική Ανδρών 421.868 τηλεθεατές (με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 26,7%) και την Ποδηλασία Δρόμου Ανδρών 367.742 τηλεθεατές (με 21%), ενώ από τη ΝΕΤ είδαν την Κολύμβηση Ανδρών 373.569 τηλεθεατές (με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 20,4%) και την Κολύμβηση Γυναικών 371.093 τηλεθεατές (με 18,7%).

Την Κυριακή 29 Ιουλίου, από τη ΝΕΤ είδαν την Κολύμβηση Ανδρών 443,770 τηλεθεατές (με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 19,1%) και την Κολύμβηση Γυναικών 410.528 τηλεθεατές (με 16,9%), ενώ από την ΕΤ1 παρακολούθησαν την Ενόργανη Γυμναστική Γυναικών 364.495 τηλεθεατές (με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 21,6%) και την Ποδηλασία Δρόμου Γυναικών 354.215 τηλεθεατές (με 19,1%).

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.