«Έφυγε» ο Αντώνης Σωτηράκος

antonis_sotirakos1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο δημοσιογράφος Αντώνης Σωτηράκος, επί σειρά ετών οικονομικός συντάκτης του Εθνους.

Ο Αντώνης Σωτηράκος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1946 και μετά την αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο Αμαρουσίου γράφτηκε στην ΑΣΟΕΕ το 1968, την οποία εγκατέλειψε το 1970 για λόγους ανωτέρας βίας.

Το καλοκαίρι του 1966 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη δημοσιογραφία μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας «Δημοκρατική Αλλαγή», την οποία έκλεισε η Δικτατορία στις 21/4/1967.

Μετά τη μεταπολίτευση οικονομικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τον κράτησαν μακριά από τη δημοσιογραφία, στην οποία επέστρεψε το 1984 και εργάστηκε σε διάφορα μηνιαία περιοδικά και την εβδομαδιαία εφημερίδα «Εξόρμηση». Διετέλεσε υπεύθυνος των ραδιοφωνικών εκπομπών του Υπουργείου Γεωργίας και Διευθυντής του περιοδικού «Οικονομική Ενημέρωση».

Από το 1988 εργάστηκε ως οικονομικός συντάκτης στις καθημερινές πολιτικές εφημερίδες «Αυριανή», «Δημοκρατικός Λόγος», «Εξόρμηση» και «Έθνος», στην οποία παρέμεινε μέχρι και τη συνταξιοδότησή του.

Ο Αντώνης Σωτηράκος αγάπησε τη δημοσιογραφία και την υπηρέτησε με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Παρασκευή, 17 Αυγούστου στις 5.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.