Γ. Πλούταρχος – Συναυλία σε κάλεσμα αγάπης

yiannis_ploutarchos1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Για μια νεαρή μητέρα δυο παιδιών που δίνει τη μάχη με τον μεταστατικό καρκίνο θα τραγουδήσει αύριο (Παρασκευή) στην Θεσσαλονίκη το καλύτερο παιδί της Ελληνικής δισκογραφίας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος συγκινήθηκε από το δράμα της Σοφίας Πεπόνη και αποφάσισε να κάνει αυτή την συναυλία τα έσοδα της οποίας θα πάνε για τη νοσηλεία της άτυχης μητέρας.

Η Σοφία άρχισε να ανεβαίνει τον προσωπικό της Γολγοθά πριν από

πέντε χρόνια, όταν διαγνώστηκε, ότι έχει προσβληθεί από καρκίνο στο στήθος. Τον περασμένο Ιούνιο έκανε μετάσταση στα οστά και χειρουργήθηκε για δεύτερη φορά χωρίς όμως, κανένα αποτέλεσμα, αφού σημειώθηκε και νέα μετάσταση με πολλαπλές εστίες στο συκώτι. Ώσπου η ανίατη ασθένεια εξαπλώθηκε σε κάθε σημείο του σώματος της άτυχης μητέρας .

Η οικογένειά της στην προσπάθειά της να συγκεντρώσει χρήματα για να υποβληθεί σε εξειδικευμένες και ιδιαίτερα πολυδάπανες θεραπείες στη Γερμανία και στο Παρίσι δια της μεθόδου της ολικής ογκο-υπερθερμίας , άνοιξε σελίδα στο Facebook , που φέρει τον τίτλο “Δώστε Ελπίδα Ζωής”. Πραγματικά αυτή θεραπεία είναι η μοναδική ελπίδα για τη νέα μητέρα .

Ο Γιάννης Πλούταχος ευαισθητοποιήθηκε όταν πληροφορήθηκε το γεγονός από επιστολή που λέγεται ότι έλαβε από την Σοφία Πεπόνη και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει αφιλοκερδώς σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η συναυλία που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίες ζητούν την συνδρομή όλων μας για να βοηθηθεί η 37χρονη μητέρα,

θα δοθεί απόψε στο Θέατρο Γης της συμπρωτεύουσας στις 7 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.