Ποιο στέλεχος της τηλεόρασης επιστρέφει στην ΕΡΤ;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Είναι από τα πιο γνωστά πρόσωπα στο χώρο της τηλεόρασης και μάλιστα με πολυετή και πετυχημένη πορεία.

Ωστόσο τον τελευταίο χρόνο απείχε από αυτόν, καθώς εργαζόταν ως στέλεχος στη δισκογραφική εταιρεία Universal, αλλά και πάλι το αντικείμενο της δουλειάς της είχε να κάνει και με την τηλεόραση, που γνωρίζει πολύ καλά.

Ο λόγος για τη Λίτσα Πισκερά, που εργαζόταν στην ΕΡΤ για 35 χρόνια, ενώ από το 1989 είχε αναλάβει Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της δημόσιας τηλεόρασης, θέση που κατείχε μέχρι τον Οκτώβριο του2011, όπου συνταξιοδοτήθηκε. 

Αναμφισβήτητα η Λίτσα Πισκερά υπήρξε από αυτούς που βοήθησαν πολύ στο έργο της ΕΡΤ και ιδιαίτερα στον τομέα της Επικοινωνίας, ένα τομέα που γνωρίζει πολύ καλά.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Λίτσα Πισκερά επιστρέφει στην ΕΡΤ, αναλαμβάνοντας χρέη συμβούλου σε σχέση με προωθητικές ενέργειες που σκοπεύουν να κάνουν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ με τους έλληνες του εξωτερικού. Σε αυτή τη δύσκολη για τη χώρα μας περίοδο, εύλογα στην ΕΡΤ θεωρούν ότι κάθε έλληνας που ζει στο εξωτερικό μπορεί να είναι ένας «πρέσβης» της Ελλάδας. Έτσι, πρόκειται να γίνουν διάφορες ενέργειες για την προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό με βασικούς πρωταγωνιστές τους έλληνες που ζουν στις άλλες χώρες. Σε αυτές τις ενέργειες λοιπόν, που θα προβάλλονται και μέσα από την ΕΡΤ, σύμβουλος αναλαμβάνει η Λίτσα Πισκερά, που μετά από τόσα χρόνια γνωρίζει πολύ καλά όσα συμβαίνουν και στο εξωτερικό.

Να αναφέρουμε δε, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε παμψηφεί την πρόσληψη και ανάθεση των συγκεκριμένων καθηκόντων στη Λίτσα Πισκερά και μάλιστα με πολύ θετικά σχόλια. Κι είναι σίγουρο ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία της θα κάνει πάρα πολλά για την ΕΡΤ, μέσα από την καινούργια θέση που αναλαμβάνει.

Γρηγόρης Μελάς

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.