Η «Κωμωδία του τυχαίου Θανάτου ενός Αναρχικού» στο Αττικό Άλσος

komodia_tou_tychaiou_thanatou_enos_anarchikou_attiko_alsos
Facebook
Twitter
LinkedIn

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την επίκαιρη «Κωμωδία του τυχαίου Θανάτου ενός Αναρχικού» του Ντάριο Φο συνεχίζονται οι Βραδιές Θεάτρου στο Αττικό Άλσος

Με την «Κωμωδία του Τυχαίου Θανάτου ενός Αναρχικού» του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου, την Τετάρτη 29 Αυγούστου, συνεχίζονται οι Βραδιές Θεάτρου που οργανώνει ο Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στο Θέατρο του Αττικού Άλσους.

Πρόκειται για μία επίκαιρη κωμωδία που βάζει το μαχαίρι ως το κόκαλο μιας πραγματικότητας που αφορούσε την Ιταλία της δεκαετίας του ’70, που όμως ο θεατής, παρά τα σαράντα χρόνια, θα βρει πολλές ομοιότητες με την Ελλάδα του σήμερα. 

Η εξουσία καλείται να παίξει το ψεύτικο χαρτί της τρομοκρατίας, να μεταδώσει στην πλειονότητα του πληθυσμού την παθητική τρομοκρατία, ώστε να μπορέσει να καλέσει σε συσπείρωση την αστική τάξη … και όλα αυτά μέσα από την κωμική ματιά του Ντάριο Φο.

Μετάφραση: Άννα Βαρβαρέσου, Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος, Σκηνικά- Κοστούμια: Σάββας Πασχαλίδης, Μουσική & τραγούδια: Κίτρινα ποδήλατα 
Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Μπίρος, Νίκη Παληκαράκη, Τάσος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Στέλιος Πέτσος.

Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 10€

Προπώληση εισιτηρίων: Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 έως 15:00.
Στο θέατρο του Αττικού Άλσους θα γίνεται πώληση μόνο για την παράσταση της ημέρας από τις 19.00 έως την έναρξη της
παράστασης.

Θέατρο Αττικού Άλσους: Η είσοδος στο θέατρο είναι από την οδό Καρπενησιώτη επί του περιφερειακού Γαλατσίου (Τουρκοβούνια).
Η πρόσβαση στο Θέατρο γίνεται από τον κόμβο Κηφισίας – Κατεχάκη μέσω της οδού Μουσών (μπροστά από το ΛΗΤΩ) ή από την οδό Πατησίων μέσω της Λεωφόρου Γαλατσίου, Πρωτοπαπαδάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.