«Αrk Festival» στην «Τεχνόπολις»

loukianos_kilaidonis1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μουσική, παζάρι και τραμπολίνο

Κηλαηδόνης, Πορτοκάλογλου, Μαραβέγιας, Burger Project και πολλοί νέοι καλλιτέχνες τραγουδούν στην «Τεχνόπολις», που γίνεται διαδραστικό πάρκο

Λουκιανός Κηλαηδόνης, Νίκος Πορτοκάλογλου και «Burger Project» φιλοξενούνται στο Ark Festival στις 10 και 11 του μήνα

Ατελείωτη διασκέδαση με πολλή μουσική, γνωστούς καλλιτέχνες αλλά και πολλές παράλληλες καλλιτεχνικές, αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες υπόσχεται στο κοινό του το «ARK FESTIVAL», που θα φιλοξενηθεί, για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στις 10 και 11 του μήνα.

Η φετινή διοργάνωση θα είναι μεγαλύτερη από τις δύο προηγούμενες, καθώς οι συναυλίες θα διεξάγονται σε δύο διαφορετικές σκηνές, ενώ ο χώρος της «Τεχνόπολις» θα μεταμορφωθεί σε ένα ζωντανό και διαδραστικό πάρκο που θα προσφέρει στους επισκέπτες μια ξεχωριστή εμπειρία.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, αλλά και νέα ονόματα με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον θα περάσουν από τις σκηνές του ΑRΚ.

Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ θα εμφανιστούν ο Νίκος Πορτοκάλογλου, που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας του στο τραγούδι, ο Κωστής Μαραβέγιας με τα ρυθμικά τραγούδια του, το αντισυμβατικό γκρουπ «Τιγρέ Σποράκια», η Nalyssa Green με τις ρομαντικές μελωδίες της, οι «Imam Baildi» με τους πρωτότυπους συνδυασμούς ήχων, οι «Wedding Singers» με τις ανατρεπτικές διασκευές τους και οι «Bangies» με τους εκρηκτικούς ήχους τους.

Τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ θα ανέβει στη σκηνή ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού τραγουδιού Λουκιανός Κηλαηδόνης, για να στήσει ένα πάρτι… όχι στη Βουλιαγμένη αλλά στο Γκάζι.

Η βραδιά θα διαθέτει επίσης ευρηματικές διασκευές από τους «Burger Project», οι οποίοι θα συμπράξουν με την παραδοσιακή μπάντα βυζαντινών οργάνων «Takim», καινούργια τραγούδια και απρόβλεπτες διασκευές από τη Ματούλα Ζαμάνη και τους «Angry Birds», σουίνγκ από τους «Swing shoes», ξέφρενη διασκέδαση από τους «One night onlys» που κάνουν πριβέ πάρτι, κάθε δύο μήνες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, υπέροχες μελωδίες από τη Μαριέττα Φαφούτη αλλά και εναλλακτική ποπ από τον Monsieur Minimal.

Το κοινό του φεστιβάλ θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στις παρακάτω ενδιαφέρουσες δραστηριότητες: ράμπα BMX, τραμπολίνο, φωτογραφήσεις, body painting, παζάρι βινυλίων, αγορά φεστιβαλικών αντικειμένων και ρούχων αλλά και υπέροχες γεύσεις από το Guru μπαρ που θα αναβιώσει για δύο ημέρες ειδικά για τις ανάγκες του «ARK».

Τα φτηνά εισιτήρια των 12 ευρώ έχουν εξαντληθεί. Διατίθενται εισιτήρια στις τιμές των 15, 17 και 30 ευρώ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΑ
ankouka@pegasus.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.