Νέο site για αθλητικά και επιχειρηματικά γεγονότα / Κυκλοφορεί το HOT DOC

periodiko_hot_doc_09
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέες κυκλοφορίες και εγχειρήματα στα media

Έκθεση: “Είδηση υπό διωγμό”

Έκθεση με φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστούν φωτορεπόρτερ-εικονολήπτες αποτυπώνοντας τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν κατά τη καταγραφή γεγονότων πραγματοποιεί το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) σε συνεργασία με την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος.

Η έκθεση με τίτλο «Η είδηση υπό διωγμό» θα φιλοξενηθεί στην γκαλερί «7» (Σόλωνος 20), με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ.. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτορεπόρτερ Παύλος Αναγνωστόπουλος, Αλέξανδρος Βλάχος, Δημήτρης Θεοδόσης, Βασίλης Κουτρουμάνος, Στέλιος Ματσάγγος, Αλέξανδρος Μπελτές, Γιάννης Μπεχράκης, Γιώργος Νικολαΐδης, Αντώνης Νικολόπουλος, Ορέστης Παναγιώτου, Συμέλα Παντζαρτζή, Χρύσα Πανουσιάδου, Λευτέρης Πιταράκης, Παντελής Σαΐτας, Πάρης Σαρρηκώστας, Αλέξανδρος Σταματίου και Γρηγόρης Χρυσοχοΐδης.

Πηγή: www.tvxs.gr

Νέο site για αθλητικά και επιχειρηματικα γεγονότα

Ένα νέο ειδησεογραφικό site που θα συνδυάζει ενημέρωση και πληροφόρηση για τον αθλητισμό και τις επιχειρήσεις ετοιμάζεται να βγει στο Διαδίκτυο τις επόμενες μέρες. Το www.sportandbusiness.gr θα καλύπτει το ρεπορτάζ των αθλητικών γεγονότων και στην οικονομική του διάσταση αλλά και το καθαρά επιχειρηματικό ρεπορτάζ. Στο site θα αρθρογραφούν γνωστοί δημοσιογράφοι του αθλητικού και επιχειρηματικού ρεπορτάζ.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

Κυκλοφορεί το HOT DOC 09

“Πλυντήριο SIEMENS. Ποιους δημοσιογράφους και με ποιο τρόπο πλήρωνε για να τα «λένε» υπέρ της;”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ HOT DOC

Δημοσιογραφία «πλυντήριο» χρημάτων και φήμης στο HOTDOC που κυκλοφορεί αύριο σε όλη την Ελλάδα στα περίπτερα και στο ίντερνετ.

Η Όλγα Τρέμη δεν τρέμει τα όπλα. Ποια η σχέση της με τη βιομηχανία όπλων;

Πλυντήριο SIEMENS. Ποιους δημοσιογράφους και με ποιο τρόπο πλήρωνε για να τα «λένε» υπέρ της;

Η «εκλεκτή» CIVITAS. Ποιος ο ρόλος της εταιρείας επικοινωνίας στο παιχνίδι της ενημέρωσης;

Πειραιώς, Vodafone, ΟΠΑΠ. Πως εξωραΐζουν τα σκάνδαλα και θάβουν τις ειδήσεις;

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.