“Χωρίς αναισθητικό” στο Kontra ο Τράγκας / «Η Εφημερίδα των συντακτών» στην τελική ευθεία έκδοσης

dimosiografos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα των media…

“Χωρίς αναισθητικό” στο Kontra ο Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας είναι το νέο πρόσωπο που ενισχύει το ανανεωμένο πρόγραμμα του Kontra. Κάθε βράδυ στις 21.00 με την εκπομπή του «Χωρίς αναισθητικό» θα παρουσιάζει τι συμβαίνει στη χώρα, λίγο μετά από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού που θα παρουσιάζει κάθε βράδυ, νωρίτερα, στις 19.50 ο Γιάννης Παπαγιάννης και με τη συνδρομή των τηλεθεατών.

Στις 20.00 η ενημέρωση συνεχίζεται με την ιστορική εκπομπή «Επί του πιεστηρίου», με νέα σύνθεση. Στη θέση του Γιώργου Κουβαρά, ο οποίος αποχώρησε και βρίσκεται στη ΝΕΤ, θα είναι ο Κώστας Πουλακίδας μαζί με το Βασίλη Ταλαμάγκα και το σχολιασμό του Μάκη Κουρή. Από τη 1.00 το βράδυ ως και τις 3.00 το πρωί, τους νυχτερινούς τηλεθεατές ενημερώνει ο Χάρης Μπότσαρης.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

“Εργασία τώρα” από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί η εφημερίδα “Εργασία Τώρα”, η οποία φιλοδοξεί να συγκεντρώσει το αναγνωστικό κοινό που αναζητεί εργασία, στην εποχή της σκληρής ύφεσης. Στο εγχείρημα συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι, Παναγής Γκιόλμας, Ελένη Δελβινιώτη, Διονύσης Ελευθεράτος και Γιάννης Αμανατίδης.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

«Η Εφημερίδα των συντακτών» στην τελική ευθεία έκδοσης

Στο κτίριο της οδού Κολοκοτρώνη μπαίνουν από την επόμενη εβδομάδα οι 100 εργαζόμενοι από την «Ελευθεροτυπία» που υπέγραψαν στην ίδρυση του συνεταιρισμού για την έκδοση του φύλλου «Η Εφημερίδα των συντακτών». Μετά την έγκριση της διευθυντικής ομάδας, η εφημερίδα αναζητά κεφάλαια για την έκδοση της η οποία τοποθετείται στο τέλος Σεπτεμβρίου ή στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Η εφημερίδα θα είναι καθημερινή, από Δευτέρα ως Σάββατο ενώ δεν θα υπάρχει κυριακάτικη έκδοση. Στη γενική συνέλευση των μελών της εταιρείας «Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Α.Ε.», πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο Θοδωρής Μαργαρίτης και μέλη του οι Κρεμμύδας Φώτης, Αριστείδης Μανωλάκος και Σωτήρης Μανιάτης, εκλέχθηκε η διευθυντική ομάδα. Διευθυντής θα είναι ο Νικόλας Βουλέτης, διευθυντής σύνταξης ο Σταμάτης Νικολόπουλος ενώ εγκρίθηκαν και οι πρώτοι προϊστάμενοι, ο Νίκος Ασημακόπουλος στο αθλητικό, στο διεθνές τμήμα ο Νικόλας Ζιργάνος, στο ελεύθερο ο Μπάμπης Αγρολάμπος, στο οικονομικό η Ελένη Κωσταρέλου και στο καλλιτεχνικό η Βένα Γεωργακοπούλου.

Για το πολιτικό τμήμα τις επαφές θα κάνει η διευθυντική ομάδα της εφημερίδας ενώ σύμβουλος έκδοσης είναι ο Κώστας Τσουκαλάς.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=22263#more-22263

Δεύτερος συνεταιρισμός απο τους συντάκτες της «Ελευθεροτυπίας»

Σε αναζήτηση χρηματοδότησης βρίσκεται η δεύτερη ομάδα των συντακτών της «Ελευθεροτυπίας» που παραμένουν στο κτίριο της οδού Μίνωος. Ήδη έχει δημιουργηθεί ευρύς συνεταιρισμός με τη συμμετοχή 70 και πλέον εργαζομένων που έχουν υπογράψει ενώ στο εγχείρημα αναμένεται να συμμετάσχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι. Αυτή η ομάδα των δημοσιογράφων ελπίζει πως θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας» ενώ ως πρώτο βήμα είναι να βγει στο Διαδίκτυο με τη λειτουργία site.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

Εντός τριμήνου το Euronews Greece

Το Euronews εντός του τριμήνου, με τη συνεργασία Ελλήνων και Κυπρίων δημοσιογράφων ετοιμάζει το Euronews Greece, ενός ενημερωτικού σταθμού που θα μεταδίδει 24ωρο πρόγραμμα στην Ελληνική γλώσσα, εκπέμποντας από τη χώρα μας. Ο Έλληνας επικεφαλής είναι ο Βασίλης Μπίτσης, πρώην γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Πηγή: http://media-industry.blogspot.gr/

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.