ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «DEVISED THEATRE» ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ ΓΙΑ 4Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

«…μέσα από το ταξίδι μας στο θέατρο επινόησης θα εκφράσουμε συναισθήματα, εμπειρίες, ανάγκες, όνειρα και θα πλάσουμε ρόλους, κοινωνίες και έργα!»

Η θεατρική ομάδα “Λωτοφάγοι” ιδρύθηκε το 2007,  ‘έχοντας ως βάση το “Devised Theatre”  (Θέατρο Επινόησης), κάθε χρόνο, δημιουργεί παραστάσεις είτε μέσα από σεμιναριακούς κύκλους με επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, είτε με το δικό της δυναμικό και τις παρουσιάζει σε διάφορους χώρους.

Στόχος και σκοπός της ομάδας είναι να δώσει μία φρέσκια, ζωντανή πνοή στον θεατρικό και εν γένει στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Έτσι και φέτος επανέρχεται για 4η συνεχή χρονιά με έναν νέο σεμιναριακό κύκλο ο οποίος θα έχει διάρκεια (7) εφτά μήνες και θα πραγματοποιηθεί σε τρίωρα μαθήματα, μια φορά την εβδομάδα. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν ηθοποιοί, θεατρολόγοι, σκηνοθέτες αλλά και όσοι αγαπούν και θέλουν να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο του θεάτρου.

Ξεκινώντας από ένα σημαντικό και επίκαιρο θέμα και χρησιμοποιώντας θεατρικές ασκήσεις, τεχνικές και παιχνίδια, θα δημιουργήσουμε με την βοήθεια του αυτοσχεδιασμού χαρακτήρες, σχέσεις και συνθήκες που θα οδηγήσουν στην εξέλιξη μιας ιστορίας μικρής ή και μεγάλης. Θα εξερευνήσουμε το θεατρικό κόσμο, καλλιεργώντας το σώμα, την αναπνοή, την φωνή μας και με σύντροφο την ενέργεια μας θα ταξιδέψουμε στα βάθη της φαντασίας μας…

Καθοδηγεί η Αθηνά Αρσένη

Ημερομηνία Έναρξης : Δευτέρα 1 Οκτωβρίου

Ώρα: 6.00μ.μ.

Τόπος Συνάντησης: Your Stage

Studio Πρόβας, Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων και Σεμιναρίων Επιμόρφωσης (Θεσπρωτίας 8 – πίσω από το μετρό Σταθμό Λαρίσης).   

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 6955868757, 6942204511 ή

Ηλεκτρονικά στο email: lotofagoi@ymail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Θεατρική ομάδα και το έργο, επικοινωνήστε με την 

Ηλιάς Γεραφέντη στο 6970808764

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.