Τι αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ, στη σημερινή συνεδρίαση του;;; τι εγκρίθηκε; ποιοι θα προσληφθούν;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη  σημερινή συνεδρίασή του (Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:

 – Αποφάσισε την απαλλαγή του τακτικού υπαλλήλου κ. Ευάγγελου Λουριδά από τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Επίσης, αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Πέτρου Μάη και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

 – Αποφάσισε την απαλλαγή του τακτικού υπαλλήλου κ. Νίκου Μιχαλίτση από τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών. Επίσης, αποφάσισε την τοποθέτηση του τακτικού υπαλλήλου κ. Κωνσταντίνου Τσακίρη στη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών.

–  Αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Βασίλη Θωμόπουλου ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (Π.Ε.Θ) με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους και με καθήκοντα Διευθυντή Ειδήσεων.

–  Αποφάσισε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Μανώλη Κοττάκη ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (Π.Ε.Θ) με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους, με αντικείμενο την οργάνωση, προετοιμασία, συντονισμό, εποπτεία και παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ.

–  Αποφάσισε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Μενέλαου Σεβαστιάδη ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (Π.Ε.Θ) με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους, με αντικείμενο τον συντονισμό για την κάλυψη της καθημερινής αθλητικής ειδησεογραφίας, την αρχειοθέτηση όλου του αθλητικού ραδιοφωνικού αθλητικού υλικού, την αναζήτηση αθλητικών προγραμμάτων και την οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής ραδιοφωνικών αθλητικών εκπομπών.

–  Αποφάσισε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Αντωνίου Λιάρου ως Ειδικού Συμβούλου με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους. Αντικείμενο της απασχόλησής του θα είναι θέματα συμβούλου προγράμματος – ενημερωτικών εκπομπών.

–  Αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Σταύρου Οικονομόπουλου ως Ειδικού Συμβούλου για θέματα Ραδιοφωνίας, με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους.

–  Αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Ευσταθίου Μιχαήλ ως Ειδικού Συμβούλου για θέματα Πληροφορικής, με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους.

–  Αποφάσισε την πρόσληψη της κυρίας Ματίνας Ρέτσα ως Ειδικού Συμβούλου για θέματα επικοινωνίας, με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους.

–  Αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Γεωργίου Μπράμου ως Ειδικού Συμβούλου με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους. Αντικείμενο της απασχόλησης του θα είναι θέματα συμβούλου ψυχαγωγικού και πολιτιστικού προγράμματος.

Ενέκρινε την αποδοχή της αίτησης επαναπρόσληψης του κ. Παναγιώτη Πέτσαλη, που είχε ζητήσει τη συνταξιοδότησή του, η οποία όμως δεν κατέστη εφικτή λόγω μη εκπλήρωσης των προβλεπομένων από τον νόμο προϋποθέσεων.

–  Ενέκρινε την επαναφορά στην ΕΡΤ Α.Ε. της δημοσιογράφου κυρίας Χρύσας Αράπογλου.

–  Ενημερώθηκε από το μέλος του Δ.Σ. κ. Αρίστονα Κοντιζά, για την τελευταία του παρουσία στο Δ.Σ., ύστερα από την τοποθέτησή του στη θέση του Διευθυντή Λειτουργίας Τηλεόρασης.

–  Ενημερώθηκε από τον Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης κ. Κώστα Σπυρόπουλο για την πορεία εκπόνησης του νέου προγράμματος της ΕΡΤ.

–  Ενέκρινε την αγορά τηλεοπτικών δικαιωμάτων αγώνων ποδοσφαίρου Super League Ελλάδος των ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, SKODA Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Βέροια και Ατρόμητος Αθηνών, για τη μετάδοση από την ERT WORLD.

–  Εξουσιοδότησε τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Αιμίλιο Λιάτσο, να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων της ΕΡΤ στην υπόθεση του EURONEWS, καθώς και να δημιουργήσει τριμελή επιτροπή συζήτησης για το θέμα.

–   Ενέκρινε την παροχή ειδικής εντολής και πληρεξουσιότητας σε δικηγόρους για  τον  χειρισμό νομικών υποθέσεων της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.