Ίδρυση της “Euronews Ελλάς” / Απεργία στα ΜΜΕ τη Δευτέρα

dimosiografos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των media…

Ίδρυση της “Euronews Ελλάς”

Γεγονός και η εταιρεία που θα τρέξει το Euronews Greece. Το όνομά της είναι “Euronews Ελλάς ΜΕΠΕ» με έδρα την Αγία Παρασκευή και κεφάλαιο 4.500 ευρώ , διαιρούμενο σε 150 εταιρικά μερίδια, αξίας 30 ευρώ το καθένα και διαχειριστή τον Michael Peter Peters. Σκοπός της εταιρείας είναι «η παροχή διαφόρων υπηρεσιών στο διεθνές πολυγλωσσικό ειδησεογραφικό κανάλι Euronews SA, συμπεριλαμβανόμενης μεταξύ άλλων της παραγωγής και post productions στην Αθήνα και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος στην Ελλάδα του προγράμματος Euronews στην Ελληνική Γλώσσα». Ακόμη, «η οργάνωση της αναμετάδοσης των προγραμμάτων συμπεριλαμβανομένου της δορυφορικής μετάδοσης, η «σύναψη εμπορικών και οικονομικών
συναλλαγών», κ.α. 

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=22546#more-22546

Το Σάββατο κυκλοφορούν τα “Παραπολιτικά”

Έρχονται τα “Παραπολιτικά» του Γιάννη Κουρτάκη, αυτό Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Το βασικό πυρήνα της νέας εφημερίδας αποτελούν οι, Μενέλαος Τασιόπουλος, Παναγιώτης Τζένος, Θανάσης Λάλας, Θόδωρος Μουντζουρίδης, Σωτήρης Ξενάκης, Γιάννης Αντύπας, Γιώργος Κατσίγιαννης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Σαρρής, Μακάριος Λαζαρίδης, Λεωνίδας Μπλαβέρης, Δημήτρης Κουνιάς , Νίκος Σαμοίλης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Αμαλία Κάντζου, Μηνάς Τσαμόπουλος, Γιώργος Καραμέρος, Γιώργος Μητσικώστας Λίζα Δουκακάρου και Νίκος Παπανδρέου.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?paged=2

Ξεκινάει η εκπομπή “NETWEEK”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΤ

Ο νέος κύκλος της εκπομπής «NETWEEK» που παρουσιάζει η Έλλη Στάη αρχίζει στη ΝΕΤ τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 22.00 Κάθε Δευτέρα στις 22.00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η εκπομπή αναλύει όλα τα πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα, προβάλει και εκτιμά τις προεκτάσεις και τις συνέπειές τους και δίνει μια διαφορετική, διεισδυτική ματιά στην επικαιρότητα.

Προσκεκλημένοι στο στούντιο κάθε εβδομάδα είναι πολιτικοί, επιστήμονες, αναλυτές, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της Τέχνης και της κοινωνίας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Αρχισυνταξία: Νικόλ Λειβαδάρη, Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη

Σκηνοθεσία: Μαρία Ανδρεαδέλη

Παραγωγή: Μαρία Φακλή

Ο Βερύκιος Γενικός διευθυντής στο ραδιόφωνο του Κοντομηνά!

O Kυριακού έβαλε τον Λιαρέλλη γενικό διευθυντή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 που μεταφέρεται στα Σπάτα

Επιτέλους ο Δήμος Βερύκιος στη θέση που του αξίζει. Μετά την αποχώρηση του Βασίλη Θωμόπουλου για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων στην ΕΡΤ, ο Βερύκιος αναλαμβάνει, όπως γράφει το fimotro, την Γενική Διεύθυνση του Alpha Radio. Η διεύθυνση ψυχαγωγίας στο ραδιόφωνο του Κοντομηνά, ανατίθεται στον Σπύρο Χαριτάτο ενώ επικεφαλής – υπεύθυνος του οικονομικού ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Γιώργος Δημητρομανωλάκης. Ο Κοντομηνάς όρισε ως γενικό διευθυντή όλων των ΜΜΕ που ελέγχει, τον Δ. Φουρλεμάδη. Από διευθυντές καλά πάνε εκεί στον Alpha Radio, από νούμερα ακροαματικότητας μέχρι στιγμής πατώνουν

Την ίδια ώρα ο Κυριακού στον ΑΝΤ1 αναβαθμίζει τον Στρατή Λιαρέλλη, σε Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης, θέση που..δεν είχε καλυφθεί μετά την αποχώρηση του Γ. Λεβέντη. Ταυτόχρονα ο ΑΝΤ1 εγκαταλείπει την Κηφισίας και -όπως μας πληροφορεί η Χριστίνα Αναστασίου στο newpost- μετακομίζει στις εγκαταστάσεις των ΚΑΠΑ STUDIOS στα Σπάτα (μόνον κάτι νομικές υπηρεσίες θα μείνουν πίσω). Η μετακόμιση, θα φέρει οικονομίες κλίμακος- κάποιοι μιλάνε ήδη και για απολύσεις. Το βέβαιο είναι ότι το πρώτο «θύμα» των περικοπών, θα αποτελέσει η εταιρεία παραγωγής Ena Productions.

Πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8710.html

Ο Χ. Ζαραλίκος στο Σκάι

Σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό και τον τηλεοπτικό Σκάι, προχωράει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος. Αναλυτικά στο h ttp://www.e-tetradio.gr/ar7741el_oxristoforoszaralikosstonska1003.html

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?paged=2

Παραμένει Διευθυντής αθλητικών προγραμμάτων ΕΡΤ ο Β. Ιωάννου

Παραμένει στη θέση του Διευθυντή Αθλητικών Προγραμμάτων της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Ιωάννου.

Η ανάκληση της πρώτης απόφασης – η οποία είχε υπογραφεί από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Νίκο Σίμο – οφείλεται σε τυπικούς λόγους. Την τοποθέτηση του κ. Βαγγέλη Ιωάννου υπογράφει ο καθ’ ύλην αρμόδιος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης κ. Αιμίλιος Λιάτσος, σε απόφαση που έχει ήδη αναρτηθεί διαδικτυακά στη Διαύγεια.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

Απεργούν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ τη Δευτέρα

Απεργία τη Δευτέρα και στάση εργασίας την Τετάρτη. Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα κάνοντας απεργία 2 μέρες πριν, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ένωσης. Παράλληλα την Τετάρτη προκηρύσσει στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί ως τις 3.00 το μεσημέρι για να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην απεργία. Θα υπάρχει εξαίρεση για τα Μέσα που θα αφιερώσουν το χρόνο τους, στην κάλυψη των κινητοποιήσεων.

“Απεργούμε τη Δευτέρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σωματείων

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που έχει εξαγγελθεί για την Τετάρτη 26/9/2012, καλεί όλους τους εργαζομένους στον Τύπο και στα ΜΜΕ να συμμετάσχουν μαζικά, δυναμικά και ενωτικά στην 24ωρη απεργία, που έχουν κηρύξει οι Ενώσεις κι οι Ομοσπονδίες του κλάδου, από τις 06.00 π.μ. της Δευτέρας, 24 Σεπτεμβρίου έως τις 06.00 π.μ. της Τρίτης, 25 Σεπτεμβρίου 2012, προτάσσοντας την κάθετη και συνολική αντίδραση και διαμαρτυρία τους στη συνεχιζόμενη εκ μέρους της τρόικας, της κυβέρνησης και της εργοδοσίας σαρωτική επιχείρηση αποδόμησης κάθε εργασιακού και κοινωνικο-ασφαλιστικού δικαιώματος.

Τα τελευταία χρόνια οι εργοδότες του Τύπου και των ΜΜΕ, ακολουθώντας τις εκβιαστικές επιταγές της τρόικας (ΕΕ-ΔΝΤ-ΕκΤ) και των κυβερνήσεων, οδήγησαν χιλιάδες συναδέλφους μας στην ανεργία και την οικονομική εξαθλίωση, ισοπέδωσαν μισθούς και αποζημιώσεις, επέκτειναν με σαρωτικό και αυταρχικό τρόπο τις κακοπληρωμένες και επισφαλείς, ελαστικές λεγόμενες μορφές εργασίας, τρομοκράτησαν και εκβίασαν συναδέλφους για να τους αποσπάσουν τις υπογραφές σε ατομικές συμβάσεις εργασίας καταργώντας με αυτό τον τρόπο τις ΣΣΕ.

Οι ιδιοκτήτες του Τύπου και των ΜΜΕ απαξίωσαν με αυτό τον τρόπο όχι μόνο την εργασία και την κοινωνική προσφορά μας, αλλά χρεοκόπησαν τις επιχειρήσεις τους –πλουτίζοντας οι ίδιοι– και κυρίως αγνόησαν, υπονόμευσαν και υπονομεύουν το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ
στις επιταχυνόμενες συντονισμένες επιθέσεις των εργοδοτών ενάντια στα ελάχιστα πλέον εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματά μας μέσα από :

Την ολική ακύρωση και κατάργηση των ΣΣΕ στην πράξη.

Την άρνησή τους να υπογράψουν νέες ΣΣΕ.

Τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας σε βάρος των εργαζομένων με μαζικές απολύσεις, μειώσεις και καθυστερήσεις καταβολής μισθών και αμοιβών εργαζομένων.

Την κυριαρχία ανεργίας, ανασφάλειας, επισφαλούς κακοπληρωμένης και ανασφάλιστης εργασία σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενημερωτικά sites και portals, στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα.

Την επιβολή εκ περιτροπής εργασίας, με μειωμένο χρόνο απασχόλησης για τον ίδιο όγκο εργασίας ή την εντατικοποίηση της δουλειάς με ταυτόχρονη μείωση μισθών.

Τη μεθόδευση της προώθησης απολύσεων χωρίς αποζημιώσεις.

Την αυθαίρετη μεταφορά εργαζομένων σε ενοικιαζόμενους τίτλους και επιχειρήσεις με τη μη εξόφληση ή καθυστέρηση πληρωμής ΔΠΥ υποχρεώνοντας τους εργαζόμενους στην καταβολή ΦΠΑ από την τσέπη τους.

Τις διώξεις συνδικαλιστών και την ποινικοποίηση του αγώνα μας καθώς εργοδότες, κυβερνητικοί μηχανισμοί και τρόικα επιδιώκουν φανερά πλέον το τέλος της συλλογικής δράσης των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων.

Την ουσιαστική διάλυση του Οργανισμού Μεσολάβησης & Διαιτησίας, που οδηγεί με βεβαιότητα στην κατάργηση του θεσμικού πλαισίου για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις.

Οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου ενώνουμε για άλλη μια φορά τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους της χώρας σε ένα κοινό αγωνιστικό – απεργιακό μέτωπο, διεκδικώντας την κατάργηση όλου του μνημονιακού αντεργατικού νομοθετικού πλαισίου και την ανάκτηση και κατοχύρωση όλων όσων μέχρι σήμερα οι μνημονιακές πολιτικές και οι εργοδότες αφαίρεσαν από μισθούς, εργασιακά δικαιώματα, ασφαλιστικές παροχές, συντάξεις, προνοιακά επιδόματα, με στόχο πάντα να πλήξουν δικαιώματα και να χειραγωγήσουν το χώρο της ενημέρωσης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ:

Την κατάργηση όλου του εκτρωματικού μνημονιακού αντεργατικού και αντικοινωνικού νομοθετικού πλαισίου, που οδηγεί στη καταρράκωση των εργασιακών σχέσεων.

Τη στήριξη και προστασία των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την υποχρεωτική εφαρμογή τους σε όλα τα ΜΜΕ.

Την ανακούφιση των εκατοντάδων ανέργων συναδέλφων μας με μέτρα οικονομικής στήριξης και απαλλαγή τους από όλα τα «χαράτσια».

Την αποκατάσταση της βιωσιμότητας των ασφαλιστικών μας ταμείων και όλου του ελληνικού ασφαλιστικού συστήματος και την επιστροφή όλων των αποθεματικών, που δήμευσαν, μετά το «κούρεμα» μέσω του PSI , κατ’ εντολή της τρόικας.

Την κατοχύρωση, χωρίς περικοπές, ενός υγιούς τομέα υγείας και πρόνοιας, το πρώτιστο κοινωνικό δικαίωμα μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

Την αποκατάσταση όλων των συντάξεων, ώστε να επανέλθει στους ασφαλισμένους και απόμαχους συναδέλφους μας το κλονισμένο επίπεδο της αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Την ενδυνάμωση της απασχόλησης, με φραγμό στις απολύσεις και στα λουκέτα των Μέσων Ενημέρωσης.

Την κατάργηση της νομοθετικής ρύθμισης, που επιβάλλει τη λεηλασία του ανταποδοτικού τέλους της ΕΡΤ και λειτουργεί υπέρ των εταιρειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Την επέκταση όλων των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων και στο χώρο του διαδικτύου.

Την απόκρουση των απολύσεων, των ατομικών συμβάσεων, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, των αμοιβών ελεημοσύνης, τις περικοπές στους μισθούς και τα επιδόματα.

* Διεκδικούμε δουλειά, αξιοπρεπείς ΣΣΕ, κοινωνική ασφάλιση για όλους και σοβαρή, αξιόπιστη και δημοκρατική ενημέρωση με βάση τις αληθινές ανάγκες της κοινωνίας.

* Ζητάμε συλλογικά δικαιώματα, που θα εγγυώνται την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία των δημοσιογράφων και της Ενημέρωσης.

Η υπέρβαση της κρίσης είναι η αδιαπραγμάτευτη βάση για τον δίκαιο αγώνα μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/9/2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11.00 π.μ. στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20)

και ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

5ήμερη απεργία στον ραδιοσταθμό «ALPHA 98,9»

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ, μετά την μη προσέλευση της εργοδοτικής πλευράς του ραδιοσταθμού Alpha 98,9 στον δημόσιο διάλογο στον ΟΜΕΔ, όπου προσκλήθηκε από την Ένωσή μας προκειμένου να απαντήσει στις καθυστερήσεις πληρωμής των δεδουλευμένων, στις εκδικητικές απολύσεις τεχνικών, στο κλίμα τρομοκρατίας εναντίον των εργαζομένων, αποφάσισε να προχωρήσει στην κήρυξη: 5ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 6.00η της Τετάρτης 19ης Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι και την 06.00η ώρα της Δευτέρας 24ης Σεπτεμβρίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ALPHA 98,9».

Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού « ALPHA 98,9» να σταματήσει την τακτική της παραβίασης της ΣΣΕ μας και των τρομοκρατικών πιέσεων στους εργαζόμενους.

Καλούμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Πολιτεία να παρέμβουν δραστικά, ώστε να σταματήσει το φαινόμενο της καθυστέρησης στην καταβολή των δεδουλευμένων από την εργοδοσία και των εκδικητικών απολύσεων που παραβιάζουν κατάφωρα το γράμμα, αλλά και το πνεύμα των αποφάσεων των αρμόδιων φορέων.

Η απεργία στο ΔΟΛ ανεστάλη

Ανεστάλη η αυριανή (Τετάρτη) απεργία στο ΔΟΛ, μετά τον ορισμό συνάντησης μεταξύ της εργοδοτικής πλευράς και των εργαζομένων. Ευχαριστούμε όσους συναδέλφους είχαν δηλώσει συμμετοχή στην περιφρούρηση, σε ένδειξη αλληλεγγύης στους εργαζόμενους στο ΔΟΛ.

Πηγή: http://financialcrimesnews.blogspot.gr/

MEGA: Συνέλευση τεχνικών για τις νέες περικοπές

Μόλις μάθαμε ότι ανακοινώθηκαν μειώσεις περίπου 10,85% στους τεχνικούς του MEGA. Αύριο Τετάρτη στις 3μμ, έχει προγραμματιστεί συνέλευση τεχνικών.

Πηγή: http://financialcrimesnews.blogspot.gr/

Συμπαραστεκόμαστε στον Κώστα Βαξεβάνη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΗΕΑ

Οι καταγγελίες που έχει δημοσιεύσει ο συνάδελφος Κώστας Βαξεβάνης για απόπειρα εναντίον του από άγνωστους κύκλους, απειλώντας ακόμη και τη ζωή του, πρέπει να απασχολήσουν αμέσως τις Αρχές.

Είναι δεδομένη, όπως και για κάθε συνάδελφο που απειλείται ασκώντας το λειτούργημά του, η συμπαράσταση της Ενώσεως προς τον Κώστα Βαξεβάνη. Είναι υποχρέωση μας να παρακολουθούμε κάθε ενέργεια που στρέφεται εναντίον του και κάθε φαινόμενο που στοχεύει στον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης και την αποτροπή του δικαιώματος των δημοσιογράφων να ερευνούν την είδηση, να στηλιτεύουν και να καταγγέλλουν τους παραβάτες των νόμων και των καθηκόντων τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ζητεί από τις αστυνομικές αρχές ασφαλείας να επιληφθούν άμεσα για να διερευνήσουν την υπόθεση του Κώστα Βαξεβάνη και οι δικαστικές αρχές, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να ενεργούν για να προστατεύεται η υπεράσπιση της ενημέρωσης και να αποτρέπεται γενικότερα η απόπειρα φίμωσης της ανεξάρτητης ενημέρωσης.

Παράλληλα, η ΕΣΗΕΑ, καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από την έρευνα του Κώστα Βαξεβάνη, για εκμαυλισμό δημοσιογράφων, θα τις αποστείλει προς τον Εισαγγελέα και τα Πειθαρχικά Συμβούλια της Ενώσεως.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=22565#more-22565

Προσφυγή στο ΣΕΠΕ για την “Καθημερινή”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σωματείων

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ προσέφυγαν στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας καταγγέλλοντας την εργοδοσία της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις που
πραγματοποίησε.

Η εργοδοσία εντελώς αιφνιδιαστικά και αναίτια και παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις, που ανέλαβε προ μηνών, όταν έκανε τις περικοπές σε μισθούς, απέλυσε έξι εργαζομένους μέλη της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ μετά από μακρόχρονη προσφορά στην εφημερίδα.

Διαμαρτυρία για τη μεταβολή των αποδοχών στο “Κέρδος”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σωματείων

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., διαμαρτύρονται, για μια ακόμη φορά για τη μονομερή και αυθαίρετη μεταβολή, που διενήργησε στις αποδοχές των εργαζομένων η εργοδοσία της εφημερίδας «ΚΕΡΔΟΣ».

Η καταβολή των οφειλομένων στους εργαζόμενους, που διενήργησε για τον μήνα Αύγουστο, δεν αποτελεί εξόφληση των δεδουλευμένων τους, αλλά προκαταβολή, καθώς δεν έχει καταβάλει το σύνολο των νομίμων αποδοχών.

Η εργοδοσία δεν κατέβαλε τα ποσά που αντιστοιχούν στα νόμιμα επιδόματα των εργαζομένων. Αντίθετα, προέβη, εντελώς παράνομα και καταχρηστικά, σε μονομερή μείωση των αποδοχών των εργαζομένων, όπως αυτές προκύπτουν από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και τους ειδικότερους όρους, οι οποίοι έχουν πλέον καταστεί όροι των ατομικών συμβάσεων εργασίας τους και έχουν υποκατασταθεί από ενεργές ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Έχουμε επανειλημμένα επισημάνει στην εργοδοσία της εφημερίδας, ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβάλει μονομερώς και χωρίς τη συναίνεση των εργαζομένων νέους όρους ατομικής σύμβασης δυσμενέστερους του βασικού μισθού και των επιδομάτων, όπως αυτά προβλέπονται από τις παραπάνω ατομικές συμβάσεις.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε την εργοδοσία να καταβάλει άμεσα τις διαφορές, που προκύπτουν από τα επιδόματα, τα οποία αυθαίρετα και καταχρηστικά παρακράτησε από τους μισθούς των εργαζομένων δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών τύπου για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2012. Σε αντίθετη περίπτωση τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργειά μας.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=22567#more-22567

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.