Αγρίνιο: Η Ανδρομέδα «πάνω απ΄ τα αστέρια είναι δικιά μας η γειτονιά»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η  «Ανδρομέδα»15 χρονιά τώρα έχει καθιερωθεί πια σαν η σταθερή αξία στο χώρο του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας στην πόλη του Αγρινίου και όχι μόνο

Σε δύσκολα χρονιά και καιρούς, όταν κυριαρχούσε το ευτελές,  κακόγουστο, η σαχλαμάρα και η έπαρση του «επαρχιώτη » νεόπλουτου.

Όταν μια χώρα ολόκληρη παραμυθιάζονταν με τις θαυμάσιες, μαγικές, χρυσές  ευκαιρίες του καπιταλισμού (βλέπε χρηματιστήριο-τραπεζοκρατίες  κ.λ.π.) 

και τα σκυλάδικα αποτελούσαν τα… «κέντρα πολιτισμού», όπως μας κοπανούσε πυκνά-συχνά ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος (υπ. του ΠΑΣΟΚ).

Κάποιοι είχαν διαλέξει έναν άλλο δρόμο… να παίξουν άλλο ρόλο…. να σταθούν στο ύψος τους … σαν άνθρωποι και σαν προσωπικότητες… να τραγουδήσουν… να μοιραστούν με ένα κόσμο  πράγματα… αλήθειες… πραγματικά τραγούδια και…μουσικές, ανθρώπινες στιγμές.

Αυτό το δρόμο και αυτό το ρόλο επέλεξε και η Ανδρομέδα αυτά τα χρόνια για  αυτή την επιλογή της αγαπήθηκε από ένα κόσμο.

Σήμερα μετά από 15 χρόνια μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση επιλέγουμε πάλι τον ίδιο δρόμο. Να σταθούμε όρθιοι, ζωντανοί και πάλι. Κι αυτή τη φορά δεν υπάρχουν «χρυσά χάπια»  ούτε σωτήρες. Κρίση υπάρχει από τη μέρα που γεννηθήκαμε .

Εφέτος επι σκηνής θα βρίσκονται ο Σπύρος Νικόλαου (Γκανιας) στο  τραγούδι. Παντελής Ντζιάλας κιθάρες-τραγούδι.  Μικαέλα Παπαχρύσανθου -πιάνο-κανονάκι-τραγούδι, Μένιος Γούναρης-πιάνο και ο Μάκης Φεγγούλης-τύμπανα-κρουστά.

Το πρόγραμμα θα είναι έντεχνο με πινελιές από τα λαϊκά του παρελθόντος πους άφησαν εποχή. 

Καλό χειμώνα.

Υ.Γ. φέτος ώρα έναρξης 10.30 μ.μ.

Το μαγαζί εχει φιλοξενησει Σ.Μαλαμα, Γ.Χαρούλη , Απόστολο Ρίζο και άλλους…

Μουσικη σκηνη Ανδρομέδα 

Γιάννη Ρίτσου 16, Αγρίνιο.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2641058830

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.