“Δεν είμαι Εγώ” ο νέος δίσκος της Παυλίνας Κωνσταντίνου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σας παρουσιάζουμε την Παυλίνα Kωνσταντίνου  και το 2ο προσωπικό της single “ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ”…!!!

Η *Παυλίνα Κωνσταντίνου* γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η κλίση της προς τη μουσική και ιδιαίτερα το τραγούδι ήταν εμφανής από πολύ μικρή  ηλικία. Στη διάρκεια της εφηβείας ασχολείται με το μόντελινγκ και τον  αθλητισμό, η μουσική όμως ήταν αυτή που την κέρδισε και έγινε η μοναδική  προτεραιότητά της. Σε ηλικία 16 χρονών ανακαλύπτει το ταλέντο της στο να γράφει στίχους.

Το 2003 συνεργάζεται με τα “Γυμνά Καλώδια” και λίγο αργότερα συμμετέχει ως  στιχουργός στη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά. Το 2004 αποφοιτεί από το βιολογικό τμήμα του ΕΚΠΑ και ξεκινάει τη μουσική της πορεία πιο  συνειδητοποιημένα, συμμετέχοντας ως τραγουδίστρια σε διάφορα rock και blues συγκροτήματα. Η πορεία της συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς και το 2005

ηχογραφεί με το συγκρότημα “Δαίδαλος” το ομώνυμο LP single με δύο  τραγούδια.

{youtube}8-L-65HUvcU{/youtube}

Έπειτα από ένα διάστημα πειραματισμών κα μουσικών αναζητήσεων, την άνοιξη  του 2012, συνεργάζεται με τον Δημήτρη Λιόλιο, ο οποίος της γράφει τη μουσική και το στίχο για πέντε τραγούδια, ενώ υπογράφει τη studio παραγωγή της επερχόμενης δισκογραφικής της κυκλοφορίας.

Εμείς σας παρουσιάζουμε ακόμα ένα υπέροχο τραγούδι της με τίτλο “ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ “, το οποίο είναι στη διάθεσή σας για μετάδοση. 

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ !!!

FB Official Page

http://www.facebook.com/PavlinaKonstantinouPavlina*<http://www.facebook.com/PavlinaKonstantinouPavlina>

Παυλίνα Κωνσταντίνου- ” Νυχτώνει” ( youtube video )*

Πληροφορίες – Επικοινωνία

Μάριαν Νικολάου

Μanager and Promoter

τηλ 6989264494

email marianic1@windowslive.com

FB Marian Nicolaou

Twitter  MarianNicolaou

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.