Ο Βασίλης Βασιλάτος κι οι Ιστορίες Για Κρουστά για τρεις Balkan Folk Πέμπτες του Νοέμβρη στην Αυλαία

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το Balkan folk trip του χειμώνα είναι γεγονός: το ανερχόμενο ethnic group, Ιστορίες Για Κρουστά – Percussion Tales, του γνωστού περκασιονίστα και μουσικοσυνθέτη Βασίλη Βασιλάτου έρχεται στην Αυλαία και εγκαινιάζει το χειμώνα δυναμικά κι ανεπανάληπτα με τρεις διαδραστικές world music συναυλίες: σ’ ένα μοναδικό αμάγαλμα world ήχων, βαλκανικών κι ελληνικών παραδοσιακών ρυθμών και τραγουδιών.

Σε βραδιές – road trippin’ με την ευφάνταστη οικογένεια παραδοσιακών, αφροκουβανέζικων κρουστών, percussion «του δρόμου», στο τιμόνι κι ένα πλήθος εγχόρδων, πνευστών και φωνών να γεμίζουν χρώματα και ζωγραφιές την πρωτότυπη μουσική διαδρομή τους.

Με Percussion Tales’στάσεις: τα κοντινά μας Βαλκάνια, τη γειτονική Μεσόγειο, την πιο μακρινή Αφροκουβανέζικη και jazz σκηνή ως τη δική μας Ανατολή και πίσω: το ελληνικό παραδοσιακό κι έντεχνο τραγούδι όπως δεν το ακούσατε ποτέ.

Ετοιμαστείτε να λάβετε μέρος στο βαλκανικό παραδοσιακό ταξίδι των «Ιστοριών Για Κρουστά» του Βασίλη Βασιλάτου που θα σας κλέψει την καρδιά. Ένα ταξίδι αλληλεγγύης και συνομιλίας μουσικής και λαών, ένα καλοκαίρι ήχων και ρυθμών μες το χειμώνα που έρχεται.

Βασίλης Βασιλάτος – Ιστορίες Για Κρουστά: Balkan Folk Trippin’

Πέμπτές 1, 8, 15 Νοέμβρη 2012 στην Αυλαία

Τις Ιστορίες για Κρουστά «αφηγούνται» οι:

Βασίλης Βασιλάτος: κρουστά/ Έλλη Βασιλάτου: κλαρινέτο – φωνή/ Δημήτρης Κούστας: ακορντεόν/ Claudia Rossini: βιολί/ Γιάννης Σιφναίος: κιθάρα – φωνή/ Σταύρος Ράπτης: μπάσο. Με τη σύμπραξη του συνόλου Percussion System: Ξένια Κατσικοκέρη, Χάρης Νείλας, Νικολέττα Ρουσογιάννη, Στράτος Κρυσταλλίδης, Αντρέας Τριανταφυλλόπουλος και Ιράνα Σάμιτα.

Συμμετέχουν: Χαρίτωνας Χαριτωνίδης: γκάιντα/ Παναγιώτης Σκουλάς: φωνή

Ώρα έναρξης: 22:15

Τιμή εισιτηρίου: 10 € (με κρασί/μπίρα)

Είσοδος ελεύθερη για ανέργους με την επίδειξη της κάρτας

Μουσική σκηνή Αυλαία

Αγίου Όρους 15, Βοτανικός

2103474074

www.avlea.gr 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.