Οι Beggar’s Blues Diary επιστρέφουν στο Bourbon Bar στη Γλυφάδα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνεχίζοντας τις χειμερινές τους εμφανίσεις οι Beggar’s Blues Diary επιστρέφουν στο Bourbon Bar στη Γλυφάδα για δύο δυνατές εμφανίσεις, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.

Έρχονται να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα με το χαρακτηριστικό rock ρεπερτόριό του, ένα ρεπερτόριο γεμάτο με δικές τους επιτυχίες από την 2η δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Back to Basics..” που δέχεται τις καλύτερες κριτικές, με τα τραγούδια “Dove” , “The River”και “Hide me” να ακούγονται σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετά σημεία στο εξωτερικό και τα βίντεό τους να τα απολαμβάνουμε από τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια Ελλάδος, Κύπρου και ομογένειας αλλά και γνωστές αγαπημένες διασκευές. Το Playlist τους περιλαμβάνει τραγούδια των Beatles, Joe Bonamassa, Bob Dylan, Motorhead, Steve Miller Band, Doors, Fleetwood Mac, Neil Young κ.α.

Μόλις ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του 3ου άλμπουμ τους με τίτλο “THE TRUTH” όπου ανάμενεται να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο 2013.

Oι Beggar’s Blues Diary εμφανίσθηκαν ως Οpening Act στους ‘THE GODFATHERS” , “DAN REED” και στη μεγάλη συναυλία στο Gagarin205 στις 9 Νοεμβρίου των θρυλικών ΤΗΙΝ LIZZY.

Opening act οι ’30 Miliamber’

Δείτε το νέο βίντεο κλίπ των Beggar’s Blues Diary “NOT MY WAR ”  

(το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα συμπεριλαμβάνεται στην 3η δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “THE TRUTH” – επίσημη κυκλοφορία Φεβρουάριος 2013 –

http://www.youtube.com/watch?v=cAKgRwtauGw&list=FL5aSz89U5iHb1WPhe8YNUCg&feature=mh_lolz

OFFICIAL LINKS

Official Page http://www.facebook.com/beggarsbluesdiary

YouTube Επίσημο Κανάλι http://www.youtube.com/user/BeggarsBluesDiary

MySpace http://www.myspace.com/beggarsbluesdiary

BOURBON BAR

Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα

Ώρα έναρξης : 22:30

Let’s Rock n’ Roll with Beggar’s Blues Diary.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.