Νέο κούρεμα στα ταμεία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ – Στα 140 εκατ. ευρώ τα αποθεματικά! / Αναβολή της 3μερής συνάντησης για την “Ελευθεροτυπία”

avecnews_media1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των media..

Νέο κούρεμα στα ταμεία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ – Στα 140 εκατ. ευρώ τα αποθεματικά!

– «ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!

– ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΤΑΠ, ΑΠΟ 1,7 ΔΙΣ. ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 140 ΕΚΑΤ. €

Δεκάδες ασφαλισμένοι του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των 7 σωματείων (ΕΣΠΗΤ, ΕΤΗΠΤΑ, ΠΕΛ, ΕΠΠΕΑ, ΕΦΕ, ΕΠΠΗΤ και ΕΑΞΤ), μέλη των οποίων καλύπτονται ασφαλιστικά από το Ταμείο, και συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του, στο πλαίσιο 4ωρης στάσης εργασίας.

Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν από το ΔΣ του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ να μην εφαρμόσει την κατάπτυστη απόφαση της συγκυβέρνησης να εντάξει τους κλάδους υγείας του Ταμείου στον ΕΟΠΥΥ, καταργώντας εν μία νυκτί ασφαλιστικά δικαιώματα και υφαρπάζοντας όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του προς βορά των τοκογλύφων και της χρεομηχανής των ΕΕ-ΔΝΤ.

Οι εργαζόμενοι κάλεσαν το ΔΣ του ΕΤΑΠ να λάβει απόφαση για την άρνηση ένταξης του Κλάδου Υγείας του ΕΤΑΠ ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ, καθώς και να μην συναινέσει σε καμία μεταφορά ή εκχώρηση πόρων, αποθεματικών, ακινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων του ΕΤΑΠ ΜΜΕ και να δοθούν οι σχετικές οδηγίες στις διοικητικές υπηρεσίες του Ταμείου.

Ο πρόεδρος του ΕΤΑΠ, Τσουπαρόπουλος υπεξέφυγε δηλώνοντας… ασθενής, όλως τυχαίως με την εμφάνιση των εργαζόμενων στο προγραμματισμένο ΔΣ! Αξίζει πάντως να επισημάνουμε ότι προανήγγειλε νέο «κούρεμα» των αποθεματικών του ΕΤΑΠ, που με την επαναγορά των ομολόγων που αποφάσισε το Eurogroup, θα καταβαραθρώσει την όποια περιουσία του, που μέσα σε λίγους μήνες, μετά τα δύο διαδοχικά «κουρέματα»-κλεψίματα, από 1,7 δισ. ευρώ, θα περιοριστούν σε μόλις 140 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, μιλάμε για απομείωση της αξίας τους κατά 91,77%!

Πλέον μιλάμε για διάλυση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης για όλους, για κατάργηση της πρόνοιας και περίθαλψης, για άγριο τσεκούρωμα των συντάξεων, που είτε δε θα δίνονται είτε θα περιοριστούν σε επίδομα… κηδείας 200-300 ευρώ!

Δυστυχώς, παρά τα κροκοδείλια δάκρυα διαφόρων μελών του ΔΣ, που ένιωσαν «άβολα» από την παρουσία εργαζόμενων και ασφαλισμένων του κλάδου, τελικά μια τέτοια απόφαση δεν ελήφθη. Παραπέμφθηκε σε νέο ΔΣ την Πέμπτη, όπου θα φανούν και οι πραγματικές προθέσεις όλων των μελών του.

Προκλητική ήταν η στάση τόσο των διορισμένων κυβερνητικών υπαλλήλων του Ταμείου, που έκαναν λόγο για «υποχρέωση που απορρέει από τα μνημόνια» αλλά και μελών προερχόμενων από το εργοδοτικό μπλοκ, που ψέλλιζαν διάφορα περί «εκβιαστικού κλίματος», λόγω της παρουσίας των συγκεντρωμένων.

Το ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ, όπως και τα σωματεία, καλούν σε νέα συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη όλους τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΠ, προκειμένου να ληφθεί η κρίσιμη και αναγκαία πολιτικά για τον αγώνα μας, απόφαση από μέρους του ΔΣ του ΕΤΑΠ.

Επίσης, καλούμε όλα τα μέλη του ΔΣ που αντιπροσωπεύουν σωματεία και εργαζόμενους, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να είναι όλοι παρόντες στη συνεδρίαση και να λάβουν θέση υπέρ των δικαιωμάτων μας.

Από την επαύριο, απαιτείται σκληρός και μαχητικός αγώνας διαρκείας για την ανατροπή της χούντας της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, για την απαλλαγή από τον χαλκά των μνημονίων των τραπεζιτών, του ΔΝΤ και της ΕΕ. Μόνο έτσι μπορούμε, όχι απλώς να περισώσουμε, αλλά να αλλάξουμε τη ζωή μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ για ΔΗΜΟΣΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ, με δωρεάν ασφάλιση, περίθαλψη για όλους!

Πηγή: http://paratypos.blogspot.gr/

Αναβολή της 3μερής συνάντησης για την “Ελευθεροτυπία”

Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η 3μερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με θέμα τις υποχρεώσεις της Χ. Κ.Τεγόπουλος έναντι των εργαζομένων και το σχέδιο επανέκδοσης της “Ελευθεροτυπίας” από άλλη εταιρεία με την υπενοικίαση του τίτλου. Ο λόγος της αναβολής ήταν η επίκληση των υποχρεώσεων του νομικού εκπροσώπου Χάρη Οικονομόπουλου, παράστασης στα δικαστήρια. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους, όπως η απόλυση από την εταιρεία άνευ καταβολής αποζημίωσης.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

Υποχωρεί ο Καμπύλης στον 9,84 – Δεν τον εμπιστεύεται η ΕΣΗΕΑ

Προφορική διαβεβαίωση έδωσε ο γενικός διευθυντής του ραδιοσταθμού «ΑΘΗΝΑ 9,84» , για αποκατάσταση της δημοσιογράφου Λαμπρινής Θωμά. Ο Τάκης Καμπύλης, κατάπιε τον «εγωισμό» του και διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Δ. Τρίμη ότι η Θωμά θα επιστρέψει στη θέση, που κατείχε προτού απολυθεί. Κατόπιν τούτου η ΕΣΗΕΑ αναστέλλει την 24ωρη απεργία στον «ΑΘΗΝΑ 9,84».

Η ΕΣΗΕΑ ωστόσο δείχνει να μην εμπιστεύεται τον Καμπύλη καθώς, όπως αναφέρει, παραμένει σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα για την άμεση υλοποίηση της προφορικής δέσμευσης του Γενικού Διευθυντή του σταθμού.

Η Ενωση επισημαίνει ότι η τήρηση του Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας είναι υποχρέωση και καθήκον του δημοσιογράφου και ως εκ τούτου εξακολουθεί να θεωρεί ότι.. η συμπεριφορά του Τάκη Καμπύλη παραβιάζει τα όσα ο Κώδικας Δεοντολογίας ορίζει.

Είχε προηγηθεί ψήφισμα των εργαζομένων στον ραδιοσταθμό με το οποίο ζητούσαν την επιστροφή της δημοσιογράφου στην εργασία της και την υπογραφή εκ μέρους της επανορθωτικού κειμένου για τον Τάκη Καμπύλη (…«Εκφράζω την επιθυμία μου να συνεχίζω να συνεργάζομαι σε κλίμα ομαλότητας με τον Γενικό Διευθυντή κ. Τάκη Καμπύλη, τον οποίο παρά τα όσα συνέβησαν εκτιμώ ως επαγγελματία και συνάδελφο και εκφράζω τη λύπη μου για την ένταση που δημιουργήθηκε»…)

** Ανεστάλη και η απεργία των δημοσιογράφων (όσων έχουν απομείνει) στο ραδιόφωνο του «FLASH 96» έπειτα και από τη δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία με προσωρινή διαταγή επιδικάζεται μέρος των δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους.

Πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/2012/11/984_29.html

Εθελούσια στο Σκάι 100,3!

Εθελούσια έξοδος και στο Σκάι 100,3. Ο υπολογισμός γίνεται με βάση τις αποδοχές του 2012, προσφέροντας μπόνους εξόδου επιπλέον 5 μισθούς. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν ως 8 Δεκεμβρίου 2012.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

Ποιοί (δεν) πληρώνουν για τις συχνότητες

Στο παρελθόν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και η Multichoice πλήρωναν για τη χρήση των αναλογικών συχνοτήτων, με διαφορετική τιμολόγηση. Οι ιδιωτικοί σταθμοί κατέβαλαν το 2% επί του τζίρου της, η συνδρομητική Multichoice ένα κλιμακούμενό ποσό, ενώ είναι μαζί με τον ΟΤΕ είναι τα μοναδικά δίκτυα που έχουν υπογράψει σύμβαση παραχώρησης με το ελληνικό δημόσιο. Αντιθέτως εκτός τιμολόγησης βρίσκονται ακόμη και σήμερα, η ΕΡΤ και οι περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί.

Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 110 εκατ. ευρώ από το 1997 ως το 2010 σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή, ο υφυπουργός Σ. Κεδίκογλου για τα ιδιωτικά κανάλια και τη συνδρομητική τηλεόραση.

Πηγή: http://media-industry.blogspot.gr/

Ημερομηνία λήξης για το τηλεοπτικό τοπίο

Αντίστροφη μέτρηση για το προσωρινό καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών. Η τελευταία παράταση που δόθηκε λήγει στο τέλος του έτους και εκτιμάται πως θα ανανεωθεί εκ νέου παρά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που θεωρεί πως αυτό το καθεστώς αντιβαίνει με τις αρχές της ισότητας και της ισονομίας. Τυπικά η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών εντάχθηκε στο καθεστώς του δεύτερου μνημονίου, αν και οι στόχοι του δεν έχουν επιτευχθεί.

Το αποτέλεσμα είναι το τοπίο στην Ελλάδα να είναι χαοτικό αφού, δεν υπάρχει δεν οι σταθμοί εκπέμπουν ψηφιακά και αναλογικά χωρίς άδειες, ενώ παράλληλα το αρμόδιο όργανο ελέγχου, το ΕΣΡ δεν έχει νόμιμη συγκρότηση! Επιπλέον, αλλά πολύ ουσιαστικό για την τραγική οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα, δεν έχει γίνει καμία αποτίμηση για την αξία των συχνοτήτων, έτσι ώστε όλοι εκείνοι που τις χρησιμοποιούν να πληρώνουν τέλη.

Επιπλέον όπως έχει διαμορφωθεί το νομικό καθεστώς, από τη στιγμή που δεν προκηρύσσονται οι άδειες, δεν μπορούν να μπουν απευθείας στην τηλεοπτική ή τη ραδιοφωνική αγορά επενδυτές, δημιουργώντας ένα καθεστώς κλειστούν ιδιωτικού τηλεοπτικού συστήματος. Αν κάποιος θέλει να επενδύσει πρέπει να αγοράσει ένα υπάρχοντα ζημιογόνο σταθμό. Από την άλλη πλευρά όπως προκύπτει κι από την πρόσφατη απόφαση του ΕΣΡ το ίδιο το καθεστώς επιτρέπει στην ΕΡΤ να μεταδίδει στην ελληνική επικράτεια τα ξενόγλωσσα δίκτυα με τα οποία συνεργάζεται, όπως πχ το Euronews. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σύστημα που δεν ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, αφού δεν προσελκύει επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα και δεν διαθέτει σύστημα αποτίμησης της χρήσης του δημοσίου φάσματος.

Πηγή: http://media-industry.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6839.html#more

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Κυκλοφορεί το νέο Hot Doc

Το νέο τεύχος του περιοδικού HOTDOC κυκλοφορεί με κύριο θέμα τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Διαβάστε πως μέσα από μια «εντυπωσιακή» πορεία που ξεκίνησε από ξυλοδαρμούς και βομβιστικές επιθέσεις ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής κατάφερε αναμειγνύοντας ποίηση, παγανισμό, εθνικοσοσιαλισμό μυστικές υπηρεσίες και φυσικά αρκετά ψέματα να εισβάλει όχι μόνο στον Άγιο Παντελεήμονα αλλά και στα κανάλια και στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης στο HOTDOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στα περίπτερα και στο ίντερνετ:

-Monsanto: Ο κολοσσός που θέλει να ελέγξει την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων

-Και νέα χρέη στην εφορία. Ποιος καλύπτει τον Ξυνή;

-Υδρογονάνθρακες: Τα πετρέλαια ξυπνούν τον Εγκέλαδο στο Ιόνιο.

-ΟΛΠ: Μια ΔΕΚΟ-λάφυρο στο κομματικό κράτος.

-Ισραήλ: Ο αναθεωρητής της Εβραϊκής Ιστορίας.

-Γαλλία: Oh mon Dieu! Η Γαλλία πέφτει.

-Ισπανία: El Pais- Το τέλος μιας εποχής σε μια χώρα σε κρίση χωρίς τέλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαμαρτύρεται Η ΕΣΗΕΑ για την κατάργηση 26 θέσεων εργασίας δημοσιογράφων στις περιφέρειες

Ανακοίνωση

Η κατάργηση και των 26 θέσεων δημοσιογράφων στις 31/12/2012, οι οποίοι εργάζονται στα Γραφεία Τύπου των Περιφερειών, με κυβερνητική τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο, αποτελεί μια απροκάλυπτη επίθεση κατά της ενημέρωσης. Τα συγκεκριμένα γραφεία προβλέπονται στο νόμο Καλλικράτη για την εύρυθμη λειτουργία των Αιρετών Περιφερειών.

Η κατάργηση των Γραφείων Τύπου των Περιφερειών (με το άλλοθι των περικοπών 26 μισθών) φιμώνει ουσιαστικά έναν εξαιρετικά επιτυχημένο θεσμό και στερεί τους πολίτες από την άμεση πληροφόρηση για το έργο των διοικητικών οργάνων, όπως είναι οι περιφέρειες, που οι ίδιοι οι πολίτες έχουν επιλέξει.

Η ΕΣΗΕΑ θα αγωνιστεί απέναντι σε αυτή και σε κάθε άλλη καταχρηστική λογική άσκησης εξουσίας, που λειτουργεί σε βάρος της ενημέρωσης των πολιτών.

Βελτίωση ρευστότητας στη Forthnet και αύξηση της συνδρομητικής βάσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική βελτίωση της ρευστότητας και αύξηση της συνδρομητικής βάσης πέτυχε ο Όμιλος Forthnet μέσω πρωτοβουλιών της Διοίκησης σε εμπορικό και διοικητικό επίπεδο. Συγκεκριμένα οι λειτουργικές ταμειακές ροές παρουσίασαν σημαντική βελτίωση κατά το εννεάμηνο του 2012 καθώς ανήλθαν σε €49,5 εκατ. αυξημένες κατά 6,8% σε σχέση με το εννεάμηνο του 2011 ενώ παράλληλα οι ροές μετά από επενδυτικές δραστηριότητες αυξήθηκαν κατά 3,5 φορές πάνω από τα αντίστοιχα περσινά επίπεδα.

Αναφορικά με την συνδρομητική βάση, ο Όμιλος κατάφερε να αναστρέψει την τάση του δευτέρου τριμήνου και να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές μέσω προσιτών συνδυαστικών υπηρεσιών και σημαντικής ενίσχυσης του αθλητικού περιεχομένου με αγώνες του UEFA Champions League και Europa League. Στις συνδυαστικές υπηρεσίες ο Όμιλος ξεπέρασε τις 140 χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά ενώ οι θερινές εμπορικές πρωτοβουλίες για την προώθηση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών έφεραν τα πρώτα ορατά αποτελέσματα, με τους συνδρομητές να ξεπερνούν τους 500 χιλιάδες. Η συνδρομητική τηλεόραση κατά το 3ο τρίμηνο του 2012 αύξησε τους πελάτες της κατά 36,5 χιλιάδες ανεβάζοντας την ψηφιακή συνδρομητική βάση σε επίπεδα πάνω από αυτά του 2011. Η Forthnet συνεχίζει να επενδύει και να καινοτομεί παρέχοντας νέες υπηρεσίες όπως η Nova Επίγεια, το Δορυφορικό Broadband και το γρήγορο internet (VDSL).

Σχετικά με την κερδοφορία, αυτή βελτιώθηκε σημαντικά καθώς τα Κέρδη προ Φόρων Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) υπερδιπλασιάστηκαν στο εννεάμηνο του 2012 σε σχέση με στο εννεάμηνο του 2011 και διαμορφώθηκαν στα €42,8 εκατ. Αυτό οφείλεται τόσο στις μικρότερες απομειώσεις υπεραξίας όσο και στη συγκράτηση της λειτουργικής κερδοφορίας του Ομίλου. Συγκεκριμένα, η ενοποίηση των δραστηριοτήτων και ο εξορθολογισμός του λειτουργικού κόστους οδήγησαν σε ουσιαστική και μακρόπνοη κοστολογική αναδιάρθρωση. Επιπλέον οι κινήσεις του Ομίλου για αύξηση των εσόδων από τη διαφημιστική αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε συνάρτηση με τη μείωση στα κόστη περιεχομένου και των μεταδόσεων λειτουργούν αντισταθμιστικά στις δυσμενείς επιπτώσεις του μακροοικονομικού περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Forthnet, κ. Πάνο Παπαδόπουλο: «Κατά το τρίτο τρίμηνο οι Έλληνες καταναλωτές είδαν το διαθέσιμο εισόδημά τους να μειώνεται με αυξανόμενο ρυθμό μέσα σε ένα κλίμα παρατεταμένης μακροοικονομικής αβεβαιότητας. Παρά ταύτα, η ζήτηση για υπηρεσίες broadband και συνδρομητικής τηλεόρασης κινήθηκε ανοδικά – βοηθούμενη και από ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον από πλευράς παρόχων. Ο Όμιλος Forthnet ανταποκρίνεται με ανανεωμένο δυναμισμό στις ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού πετυχαίνοντας να αυξήσει τη συνδρομητική του βάση, με συνεχή αναδιάρθρωση κοστολογίων διαφυλάσσοντας παράλληλα τα επίπεδα κερδοφορίας και ρευστότητας.»

OTE TV: 4 τα αθλητικά κανάλια στον και 40 live αγώνες την εβδομάδα, νέες αθλητικές εκπομπές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΤΕ TV

Το Δεκέμβριο τα δεδομένα αλλάζουν στις αθλητικές συχνότητες του OTE TV, με την προσθήκη νέων καναλιών, νέων αθλητικών εκπομπών, αλλά και την ενίσχυση των ζωντανών και high definition μεταδόσεων.Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανά και σε αποκλειστικότητα ακόμη περισσότερους αγώνες, με 40 live μεταδόσεις την εβδομάδα, εκ των οποίων οι 30 σε υψηλή ευκρίνεια, οι περισσότερες στην αγορά. Επιπλέον, θα ενημερώνονται ακόμη πιο ολοκληρωμένα μέσα από τις τρεις νέες αθλητικές εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια OTE Sport.

Νέα κανάλια OTE Sport

Ο ΟΤΕ TV ενισχύει το μπουκέτο των αθλητικών καναλιών OTE Sport, εμπλουτίζοντας το live περιεχόμενο και τις high definition μεταδόσεις και αναβαθμίζει την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του, που έχουν πλέον πρόσβαση σε 4 αθλητικά κανάλια OTE Sport, από τα οποία τα 2 σε high definition.

Τα κανάλια OTE Sport 1HD, OTE Sport 2HD[1], OTE Sport 3 και OTE Sport 4, θα είναι διαθέσιμα στη συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV από τις 3 Δεκεμβρίου.

Στο OTE Sport 1HD έμφαση δίνεται στο ποδόσφαιρο και τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως οι La Liga, Serie A, Bundesliga και τα κύπελλα Ισπανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Βραζιλίας, με μεταδόσεις σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Στο OTE Sport 2HD οι συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν, εκτός από ποδοσφαιρικές μεταδόσεις, να απολαμβάνουν σε HD τις κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ, με το NBA, μηχανοκίνητου αθλητισμού, Formula 1 και Moto GP, και τένις (ATP 500), που έχει εξασφαλίσει ο OTE TV.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αθλητικές εκπομπές εστιάζει το κανάλι OTE Sport3, ενώ στο OTE Sport4 οι φίλοι των σπορ μπορούν να απολαύσουν αγώνες και από άλλες κατηγορίες αθλημάτων, όπως τένις, βόλεϊ, χάντμπολ κτλ.
Όλα τα κανάλια OTE Sport έχουν 24ωρο πρόγραμμα.

3 νέες αθλητικές εκπομπές στα κανάλια OTE Sport

Το αθλητικό πρόγραμμα του OTE TV ενισχύεται με 3 νέες εβδομαδιαίες εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια OTE Sport, από αυτή την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, με τη σφραγίδα καταξιωμένων αθλητικών δημοσιογράφων και τη συμμετοχή της έγκριτης δημοσιογραφικής ομάδας του ΟΤΕ TV.

Στην εκπομπή All Sports Arena, κάθε Παρασκευή στις 20.30, ο Στέφανος Αβραμίδης παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων, λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα κάθε αγωνιστικής των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Το Σάββατο στις 23.00, το ραντεβού για όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των αγώνων, δίνουν ο Γιώργος Θαναηλάκης μαζί με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο, που σχολιάζουν πρόσωπα και γεγονότα και ό,τι σημάδεψε την αγωνιστική δραστηριότητα στα γήπεδα της Ευρώπης, ενώ κάθε Κυριακή στις 23.00, ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ο Τάσος Κολλίντζας αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν όλο το φιλμ της ποδοσφαιρικής δράσης των καλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάθε Δευτέρα στις 21.00, στην εκπομπή Πάμε Γήπεδο, ο Μιχάλης Τσόχος και ο Βασίλης Σαμπράκος, με σχολιαστή το Σωτήρη Κωσταβάρα, παρουσιάζουν όλα τα γκολ και το ρεπορτάζ από την αγωνιστική δράση της Football League και αναλύουν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Βασίλης Σκουντής δίνει επίσης ραντεβού κάθε Τρίτη στις 21.00, στην εκπομπή Pick n’ roll, όπου οι φίλοι του μπάσκετ θα ενημερώνονται για τις κορυφαίες μπασκετικές διοργανώσεις, το ΝΒΑ, την ισπανική Liga Endesa, την Αδριατική Λίγκα, καθώς και για τις σημαντικότερες εξελίξεις στο άθλημα.

Με έμπνευση την ανάγκη των συνδρομητών του για ψυχαγωγία, ο ΟΤΕ TV θα συνεχίσει να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του, σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Γραφείο Τύπου
Δ/νση Εταιρικής Επικοινωνίας ΟΤΕ
Τηλ. 210-6117434
Fax. 210-6115825
E-mail: media-office@ote.gr

[1] Στον ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x, το πρόγραμμα των καναλιών OTE Sport 1HD & OTE Sport 2HD μεταδίδεται σε κανονική ευκρίνεια (SD)

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.