Βιβλιοπαρουσίαση: Μικρές καληνύχτες στον ΙΑΝΟ

to_nostimo_pontiki_sofia_zarabouka1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σοφία Ζαραμπούκα, 
Το νόστιμο ποντίκι,
εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΙΑΝΟΣ
ΣΤΑΔΙΟΥ 24
ΑΘΗΝΑ

“Οι μικρές καληνύχτες” στον ΙΑΝΟ από τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

”Μια φορά κι έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο… Νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω. Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα! Μία νέα σειρά για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη! Οι συγγραφείς θα είναι εκεί για να αφηγηθούν και να ζωγραφίσουν τις ιστορίες και όλοι μαζί να παίξουμε με τους ήρωες…”

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παρουσιάζουν Το νόστιμο ποντίκι της Σοφίας Ζαραμπούκα από τη σειρά Εικονογραφημένα βιβλία/ Μικρές καληνύχτες.

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012, στις 18:00 στον Παιδικό ΙΑΝΟ.

Για παιδιά από 3 ετών

Είσοδος ελεύθερη

Υπάρχουν γάτες που πιάνουν φιλίες με ποντίκια; Και με σκυλιά; Ποντίκια που τρώνε μαρμελάδα και κάνουν μπάνιο στη λιακάδα; Υπάρχουν ποντίκια με φτερά; Ποντίκια που ζούνε σε κλουβιά; Ποντίκια ευγενικά και καλομαθημένα, που ζουν με τους φίλους τους αγαπημένα;

Ελάτε στον ΙΑΝΟ και παρέα με την Σοφία Ζαραμπούκα σε μια όμορφη διαδραστική αφήγηση θα σας λύσουμε όλες τις απορίες!!!

Η Σοφία Ζαραμπούκα γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε ζωγραφική και θέατρο στην Ελλάδα, γραφικές τέχνες και εικονογράφηση στην Αμερική. Γράφει και εικονογραφεί η ίδια τα βιβλία της. Οι εικονογραφήσεις της έχουν παρουσιαστεί σε διεθνείς εκθέσεις και βρίσκονται σε συλλογές μουσείων. Το 1982 τιμήθηκε με το βραβείο Ουράνη, παιδικής λογοτεχνίας, της Ακαδημίας Αθηνών για το σύνολο του έργου της. Αρκετά από τα βιβλία της έχουν βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Χορηγοί επικοινωνίας: περιοδικό ”Τaλκ”, www.talcmag.gr, www.infokids.gr, www.elamazi.gr, www.paidorama.com, www.goneisonline.gr, το περιοδικό ”Γονείς και δράση” , www.in.gr, www.daysart.gr, www.pamebolta.gr, www.flowmagazine.gr , www.go‑out.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.