“Μια τρελή Σαραντάρα” η παράσταση που θα σε κάνει να γελάσεις με την καρδιά σου – επίσημη πρεμιέρα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το γέλιο δεν πάει στα βουνά, αλλά στο μικρό Παλλάς, εκεί δίπλα από το θέατρο  Αλίκη. Η « τρελή Σαραντάρα» Βίκυ Σταυροπούλου, δίνει ρέστα, κάνοντας το κοινό να ξεσπάει σε γέλια και το κυριότερο να υποδύεται το ρόλο της Τζένης Πετρομιχάλη –  που η Ρένα Βλαχοπούλου ερμήνευσε κινηματογραφικά το 1970 – με άριστο αποτέλεσμα μιας και η Βίκυ έδωσε το δικό της στίγμα και δεν σου θυμίζει καθόλου την Ρένα. 

Χθες Τρίτη 4 Δεκεμβρίου η παράσταση «Μια τρελή – τρελή  σαραντάρα» έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο μικρό Παλλάς.

Πλήθος επωνύμων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε το παρών, όπως  η Νατάσα Θεοδωρίδου  – ο Χάρης Ρώμας – ο Χρίστος Χατζηπαναγιώτης – Ντίνος Καρύδης –  Μιχάλης Ρέππας –Αλέξανδρος Αντωνόπουλος –  Θανάσης Παπαθανασίου – ο Παύλος Χαικάλης –    Γιάννης Ποστατζόγλου – Βίκη Παγιατάκη – Γεράσιμος Σκιαδαρέσεις – Τζόυς Ευείδη – Βάσω Λασκαράκη – Μπίλιω Τσουκαλά – Χάρης Γρογορόπουλος  – Αλέξης Γιωργούλης και πολλοί άλλοι. 

122012_103507_
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος  ανάλαβε τη σκηνοθεσία του έργου,  Κράτησε το κλασσικό έργο και τους χαρακτήρες  όπως και  τη νοοτροπία της παλιάς εποχής με την αυθόρμητη ατάκα και το γέλιο. 

viki_stavropoulou

Η Έλενα Κρίτα, η Νεφέλη Ορφανού η Βάσω Γουλιεκμάκη, ο Στράτος Χρήστου, ο Γιώργος Δεπάστας, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Κακούρης είναι οι ηθοποιοί που  στελεχώνουν το θίασο. Ο καθένας στο ρόλο που του αξίζει..  γεμίζουν την παράσταση με περισσότερο γέλιο. 

Μια παράσταση που αξίζει να δεις.  

ΛΑΜΠΡΙΑΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

kk_lambriana@yahoo.com

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.