Έξαλλος ο Ντέμης Ρούσσος με τις δηλώσεις της Μούσχουρη

demis_roussos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι ανθελληνικές δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη.

Αν και έχουν περάσει μέρες από το δριμύ κατηγορώ της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας  για τα πεπραγμένα στη χώρα μας ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει  η απάντηση ενός εξίσου διάσημου και καταξιωμένου στο εξωτερικό Έλληνα: του Ντέμη Ρούσσου! Εξοργισμένος με τα λεγόμενά της δίνει τη δική του σκληρή απάντηση.

Σε συνέντευξή της  στην εφημερίδα «Die Welt», υποστήριξε τη στάση της κ. Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα και δικαιολόγησε ακόμη και το εξώφυλλο του περιοδικού “Focus”, με την Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη στάση.

«Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται… Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Άγκελα Μέρκελ» δήλωσε η κ. Μούσχουρη και συνέχισε αφορίζοντας τους συμπατριώτες της…

  «Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες, κάτι που καταλαβαίνω και θεωρώ σωστό. Οι Γερμανοί κι εγώ έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση! Με τους Έλληνες είμαι κακιά, κυρίως με τους πολιτικούς. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα. Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ζούνε με ένα ψέμα σε μια ψεύτικη ευημερία… Η Ευρώπη έχει δίκιο να είναι εξοργισμένη…»

Ο Ντέμης Ρούσσος φανερά θυμωμένος σχολίασε:

«Η κυρία Μούσχουρη είναι Γερμανίδα πια, δεν έχει το ελληνικό μέσα της. Πότε το έχει και πότε δεν το έχει η Νανά. Η Νανά δεν ξέρεις ποτέ! Πότε είναι βέρα Ελληνίδα, πότε είναι κόντρα. Επειδή ζει στη Γερμανία εκεί πέρα, στην Ελβετία, πάει με αυτούς. Δεν βλέπει τα χάλια που έχουμε εμείς κάτω, που οι άνθρωποι υποφέρουν. Κι εγώ εκτός Ελλάδος ζω, αλλά σκέφτομαι πολύ διαφορετικά».

Τη δικιά του απάντηση έδωσε ο Bασίλης Λέκκας ερμηνευτής στενά  συνδεδεμένος με το Μάνο χατζιδάκι , που μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του η Νάνα Μούσχουρη ήταν η μούσα του, εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκληρός απέναντι στην τραγουδίστρια:

«Η πλειοψηφία των καλλιτεχνών όχι μόνο είναι αντίθετη με την κυρία Μούσχουρη,» δήλωσε ο Βασίλης Λέκκας, « αλλά είναι τραγικές οι συνθήκες για τον ελληνισμό να βγαίνει δημόσια ένας Έλληνας, διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνης και να βγάζει τέτοια μομφή… Και να έχει τέτοια συμπεριφορά προς τους πολίτες της χώρας. Όντας Έλληνας δηλώνω πως η Μούσχουρη θα πρέπει να ντρέπεται και να μην επανεμφανιστεί σε αυτόν τον τόπο.»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.