«Όλα μου τα Σ’ αγαπώ» από το Γιάννη Πάριο στο Παλλάς

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στη σκηνή του Παλλάς ξεφυλλίζοντας  το ημερολόγιο της ζωής του και τραγουδάει όσα στιγμάτισαν τις μοναχικές στιγμές του.  Εικόνες γεμάτες φεγγαρόφωτο και θάλασσα «λουσμένες» μουσική και λόγια αγάπης.

Με οκταμελή ορχήστρα θα ερμηνεύει πέρα από δικά του κομμάτια από Χατζιδάκι – Θεοδωράκη –  Τσιτσάνη και κομμάτια άλλων κορυφαίων καλλιτεχνών.

«Όλα μου τα σ αγαπώ» είναι ο τίτλος της μουσικής  του Παράστασης  που θα αρχίσει στις 14 Δεκεμβρίου στο Παλλάς και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. 

«Δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Θα μιλήσω για την ευαίσθητη πλευρά. Και η ευαίσθητη πλευρά είναι ότι όπως κάνω πάντα έτσι και τώρα θα δώσω την ψυχή μου. Κι αυτό το υπόσχομαι. Η δουλειά κρίνεται από τον κόσμο. Θα δώσω το μάξιμουμ όμως, έτσι κι αλλιώς. Δεν θέλω να σας αποκαλύψω τίποτα για την παράσταση μας. ούτε καν για το ρεπερτόριο. Είναι έκπληξη, θα το δείτε. Θα πω “όλα τα σ’αγαπώ του κόσμου”». 

Η παράσταση  είναι γύρω στις 2.5 ώρες. «Όλη αυτή η διαδρομή είναι σαν να μπαίνουμε σε μια βαρκούλα που θα μας πηγαίνει απέναντι στην άλλη όχθη. Από το μαύρο στο γκρίζο. Να “σπάσει” αυτή η μαυρίλα όσο κρατήσει η παράσταση» είπε ο Γιάννης Πάριος στην avecnews 

Επιθυμία του καλλιτέχνη είναι,  μαζί με τους μουσικούς του να στήσει μια παρέα φίλων σε μία ξέγνοιαστη βραδιά, μια συντροφιά που θέλει να ξεφύγει και να ξεχαστεί μέσα στο τραγούδι.

Ο Γιάννης Πάριος συνεργάζεται, με τον μουσικό  Ντίνο Γιωργούντζο ο οποίος επιμελήθηκε την ορχήστρα. Ο Ντίνος Γιωργούντζος  προσπάθησε να αλλάξει τελείως τη σύνθεση της ορχήστρας, θέλοντας  να περάσει ένα ήχο με φυσικά όργανα. 

Τον Γιάννη Πάριο πλαισιώνουν κορυφαίοι μουσικοί, έχοντας ο καθένας τη δική του ιδιαιτερότητα στα όργανα που παίζουν.

Λαμπριάνα Κυριακού 

kk_lambriana@yahoo.com

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.