Οι μικρές καληνύχτες: Ο Φάλτσος Νάνος, στον ΙΑΝΟ

o faltsos nanos rania mpourmpouri1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012, 18:00

Ράνια Μπουμπούρη, Ο φάλτσος νάνος, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

ΙΑΝΟΣ
ΣΤΑΔΙΟΥ 24
ΑΘΗΝΑ

”Μια φορά κι έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο… Νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω. Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα! Μία νέα σειρά για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη! Οι συγγραφείς θα είναι εκεί για να αφηγηθούν και να ζωγραφίσουν τις ιστορίες και όλοι μαζί να παίξουμε με τους ήρωες…”

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παρουσιάζουν το βιβλίο, Ο φάλτσος νάνος, της Ράνιας Μπουμπούρη από τη σειρά Εικονογραφημένα βιβλία / Μικρές καληνύχτες.

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:00 στον ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ

Για παιδιά από 3 ετών

Είσοδος ελεύθερη

Στον κόσμο των τραγουδιστών ζούνε γίγαντες βαρύτονοι και καλικάντζαροι τενόροι, νεράιδες υψίφωνες και μάγισσες της μοντέρνας μουσικής. Κι όλοι τους τραγουδάνε με κέφι και με μπρίο. Ένας μόνο, ένας νάνος φάλτσος, δεν τολμάει να ανοίξει το στόμα του, γιατί ντρέπεται πολύ.

Ώσπου ψάχνοντας… ψάχνοντας… βρίσκει επιτέλους κάποιους που εκτιμούν το τραγούδι του ‑ και τη φωνή του. Μια γλυκιά και καθόλου “φάλτσα” ιστορία για την αισιοδοξία. Για την υπομονή και την επιμονή του μικρού τραγουδιστή να χαρεί με τον τρόπο του, με τη δική του φωνή, τη ζωή…

Σας περιμένουμε όλους εδώ να γνωρίσουμε από κοντά τον φάλτσο νάνο, να μας δώσει δύναμη, να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να τραγουδήσουμε με όλη μας τη δύναμη τα πιο ΦΑΛΤΣΑ κάλαντα.

Χορηγοί επικοινωνίας:
περιοδικό ”Τaλκ”, www.talcmag.gr, www.infokids.gr, www.elamazi.gr, www.paidorama.com, www.goneisonline.gr, το περιοδικό ”Γονείς και δράση” , www.in.gr, www.daysart.gr, www.pamebolta.gr, www.flowmagazine.gr , www.go‑out.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.