Τα “Μοιραία φεγγάρια” της Μιμής Ντενίση

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Κύπρος άνοιξε την αγκαλιά της και υποδέχτηκε την Μιμή Ντενίση -τον τελευταίο χρόνο – με όλο της το σεβασμό και την αγάπη. Η ίδια δηλώνει πολύ ευχαριστημένη και συνδεδεμένη με την  Κύπρο. Νιώθει  πολύ ήρεμη γιατί οι άνθρωποι παραμένουν πιο ήρεμοι, οι αποστάσεις είναι μικρές, ο κόσμος (ακόμη)δεν έχει αγριέψει όπως στην Ελλάδα.

Η Μιμή Ντενίση, σε ζωντανή σύνδεση  σήμερα το πρωί,  μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ  για το ρόλο της στα «Μοιραία Φεγγάρια». Ένα Κυπριακό καθημερινό σήριαλ, το οποίο υπογράφει ο Κλείτος Κλείτου, σημαντικός Κύπριος σκηνοθέτης. Η Μιμή Ντενίση γνώρισε τον Κλείτο Κλείτου, τυχαία πέρυσι και είδε πόσο καλή δουλειά κάνει. Έτυχε να συναντηθούν ξανά, με αποτέλεσμα ο Κύπριος σκηνοθέτης  να της ενσωματώσει στο έργο, ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

Η κα Ντενίση επίσης μίλησε στην πρωινή εκπομπή για τα επόμενα σχέδια της, που δεν έιναι άλλα από την επιστροφή της στην Ελλάδα. Δήλωσε χαρακτηριστικά: Επέστρεψα σήμερα από την Κύπρο. Ετοιμάζω για το Μέγαρο Θεσσαλονίκης την θεατρική παράσταση «Η Πηνελόπη Δέλτα και ο Μάγκας». Ήδη αρχίσαμε πρόβες.  Φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη η παράσταση μας θα παιχτεί  στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακκογιάννη.

Να τονίσουμε ότι η Μιμή Ντενίση στην Κύπρο ανέβασε στο ΘΟΚ  την παράσταση «Μαμά που πας» η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία,  με  7 παραστάσεις την βδομάδα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Επίσης η Μιμή κάνει σεμινάρια με επίκεντρο το θέατρο, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και όπως η ίδια δήλωσε πρόσφατα σε Κυπριακό τύπο «Δεν απευθύνονται μόνο σε σπουδαστές ηθοποιούς αλλά σε όσους ασχολούνται με τη θεατρική τέχνη. Αυτό που διαπίστωσα στην Κύπρο είναι πως οι σπουδαστές δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό και πειθαρχία».

 

Λαμπριάνα Κυριακού

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.