Ήμασταν εκεί: Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» ανεβαίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης». To aVecnews.gr, παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης , την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 και σας μεταφέρει τον απόηχο μιας ξεκαρδιστικής βραδιάς.

Εξαρχής σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να πάτε να δείτε την παράσταση. Αυτό που αξίζει  να ζήσεις,  είναι το μπόλικο γέλιο.  Τέσσερις αστυνομικοί –  Χρήστος Μπίρος, Τάσος  Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Στέλιος  Πέτσος, – ένας σχιζοφρενείς – Σπύρος Παπαδόπουλος και η δημοσιογράφος Νικολέτα Κοτσαηλίδου – οι ήρωες της κωμωδίας του Ντάριο Φο, υποστηρίζουν  ο καθένας  με το ταλέντο του, της ιδιαιτερότητα του κάθε ρόλου.

Στην παράσταση παρευρέθηκαν  οι Μιρέλα Παπαοικονόμου, η Τζένη Μπότση, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία φορούσε ένα ριχτό λαδί φόρεμα, με την κοιλίτσα της να διακρίνεται   που και που.

Η παράσταση ανεβαίνει από Τετάρτη μέχρι Κυριακή. Την μετάφραση ανέλαβε η Άννα Βαρβαρέσου και τη σκηνοθεσία ο  Σπύρος Παπαδόπουλος.

Β.Σκηνοθέτης:  Αργύρης Παυλίδης

Διαμόρφωση Σκηνικού Χώρου :  Λευτέρης Γκοντας

Μουσική & τραγούδια της παράστασης:  Κίτρινα ποδήλατα

Φωτισμοί:  Ανδρέας Μπέλλης

Ειδικά Εφφέ: Αδελφοί Αλαχούζοι

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.