“Μόνο εμείς …” με Ηρω, την μέρα του έρωτα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το «Stage 25» παρουσιάζει την Ηρώ στη μουσική παράσταση “Μόνο Εμείς’’, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνο – φωνή, που θα συζητηθεί!

Με ένα νέο τραγούδι στις αποσκευές της (Τα μικρά τα πλοία – στίχοι Γεράσιμου Ευαγγελάτου) και με ένα πρόσφατο c.d. με τίτλο “Ψύχραιμα”, η εξαιρετική ερμηνεύτρια θα βρεθεί στον όμορφο  χώρο του «Stage 25» για μια παράσταση – έκπληξη, με μοναδική συντροφιά το πιάνο και το κοινό της.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η Ηρώ θα ξετυλίξει αγαπημένα τραγούδια από τους δίσκους της, τραγούδια παλαιότερα και σύγχρονα ελλήνων συνθετών που αγαπάει, αλλά και κομμάτια από τη διεθνή μουσική σκηνή.

Ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερες επιλογές, τραγούδια γραμμένα για τον έρωτα και την αγάπη, αφιερωμένα στην Ημέρα των Ερωτευμένων. Ένα πρόγραμμα με  μοναδικούς και αναπάντεχους συνδυασμούς ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και που ερμηνεύει όπως κανένας άλλος!

Μόνο μ’ ένα πιάνο και την υπέροχη φωνή της!

Εάν ζητούσαμε από την Ηρώ, να μας περιγράψει με λίγα λόγια την πορεία της από το ’95 ως σήμερα, θα μας έλεγε… «ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ», όμως «ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» και «ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ», μία «ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ», αλλά… «ΚΟΙΤΑ ΜΕ, ΑΝΤΕΧΩ», η ζωή είναι γεμάτη «ΧΡΩΜΑΤΑ» και αυτό δεν το «ΑΛΛΑΖΩ», γι’ αυτό «ΨΥΧΡΑΙΜΑ» προς νέες αναζητήσεις φτερουγίζω και σας καλώ μαζί μου, γιατί… «ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΓΑΠΗ».

Μην χάσετε ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο live, όπως αυτά που μόνο η Ηρώ χαρίζει στο κοινό της! Μια μοναδική πρόταση για ερωτευμένους και όσους επιθυμούν να ερωτευτούν!

 

Με την υποστήριξη του Love Radio 97,5.

Συντονιστείτε για προσκλήσεις!!!

 

Stage 25

Αισχύλου 25, Περιστέρι

Τηλ. κρατήσεων 2105714785, 6932733386

 

Γενική είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Τιμή δεύτερου ποτού 7 ευρώ, μπύρα ή κρασί 5 ευρώ – άνεργοι ΔΩΡΕΑΝ, φοιτητές έκπτωση 50%

Ώρα έναρξης 22:00

 

“I will always love you”

{youtube}DFBPn-LQAfU{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.