Ο Ορφέας Περίδης στην Αρχιτεκτονική

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Ορφέας Περίδης, ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και τροβαδούρος, ξεκινά από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και για κάθε Παρασκευή,  μια χειμερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Στις εμφανίσεις του αυτές τον συνοδεύουν δύο νέοι τραγουδοποιοί: H Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, τζουράς και μαντολίνο), ο Αλέξανδρος Ιακώβου (βιολί). Μαζί τους η Ήλια Θέμελη (Κρουστά – Τραγούδι)

Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του από τους οχτώ προηγούμενους δίσκους του (“Φωτοβολίδα”, “Φεύγω”, “Ζηλεύει η νύχτα”, “Αμερικάνικα”, “Τα Μέγαρα”, “Αχ να σε δω”, “Κάτι μου κρύβεις”,”O Ρομπέν των καμένων δασών”, “Εθνικό Έλλειμμα”), καθώς και αποσπάσματα υης τελευταίας του δουλειάς με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ», μια θεματική εργασία-αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες.

Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους πρώτους προσωπικούς δίσκους της Εύας Ατματζίδου: «Μάταιο ροζ» και του Αλέξανδρου Ιακώβου: «Κάτι καινούργιο απ’ τα παλιά».

Πρόκειται περί μιας μουσικής συνάντησης πολύ-μουσικών τραγουδοποιών, που χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους παιξίματος και ερμηνείας, αποδίδουν ένα δύσκολο και απαιτητικόπρόγραμμα με ποικιλία ρυθμών και τραγουδιών.

 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE

ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6 ΓΚΑΖΙ (ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 116)

ΤΗΛ. 210 9014428, 210 3420842

 

ΕΙΣΟΔΟΣ : 12 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 22.30

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.