“Τα τραγούδια του πατέρα μου” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ

“Τα τραγούδια του πατέρα μου”

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Σάββατο 9 Μαρτίου και Σάββατο 16 Μαρτίου

Το Σάββατο 9 Μαρτίου και το Σάββατο 16 Μαρτίου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, θα εμφανιστούν οι ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ.

“Τα τραγούδια του πατέρα μου” είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα παρουσιάσουν οι απόγονοι των τεσσάρων μεγάλων τραγουδιστών που σφράγισαν το ελληνικό τραγούδι.

Οι τέσσερις νέοι ερμηνευτές θα πραγματοποιήσουν μια αναδρομή στα πιο αγαπημένα τραγούδια των σπουδαίων πατεράδων τους και στην ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Οι Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας και Γρηγόρης Μπιθικώτσης δημιούργησαν αυτό το σχήμα με στόχο να αναδείξουν με τον δικό τους τρόπο τραγούδια που ερμήνευσαν τέσσερις μεγάλες φωνές: ο Γιάννης Πάριος, ο Στράτος Διονυσίου, ο Σταμάτης Κόκοτας και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Τραγούδια που ταυτίστηκαν με τη μουσική πραγματικότητα της νεότερης Ελλάδας, έγιναν κλασσικά και αγαπήθηκαν όπου υπάρχουν Έλληνες, όπως «Κάντε υπομονή», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Γιε μου», «Πιο καλή η μοναξιά» και πάρα πολλά άλλα, θα ακουστούν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου για δύο βράδια, στις 9 και 16 Μαρτίου.

Αυτές θα είναι οι τελευταίες παραστάσεις επί Αθηναϊκού εδάφους λίγο πριν οι τέσσερις φίλοι ξεκινήσουν την περιοδεία τους σε Αφρική, Νότιο και Βόρειο Αμερική και Καναδά.

 

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,

Λ. Συγγρού 143,

Νέα Σμύρνη, Αθήνα

τηλ: 210 93 15 600

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.