“Θα σε πάρει ο δρόμος”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η μοναξιά είναι
το βαθύτερο δεδομένο
της ανθρώπινης κατάστασης.
Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ον
που γνωρίζει πως είναι μόνος.

Οκτάβιο Πας

Η sold –out παράσταση που εγκαινίασε το 3o Low Budget Festival
επιστρέφει στο Ίδρυμα Μ.Κακογιάννης για 8 μόνο παραστάσεις:
από τις 18 Μαρτίου έως και τις 9 Απριλίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.


Λίγα Λόγια για το Έργο:

Εννέα ιστορίες ανθρώπων σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη. Ιστορίες από γερά ζόρια που τους πέτυχαν στη μέση του δρόμου. Αλλά και η παρηγοριά τους από το δρόμο ήρθε πάλι. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι δεν το βάζουν κάτω. Πέφτουν και σηκώνονται. Δύσκολα, αλλά σηκώνονται. Γιατί είναι άνθρωποι που τους παίρνει ο δρόμος. Η Ρούλα που έκανε το Παρθενώνας-Λευκός Πύργος ρυτίδα. Ο σουβλατζής που δε σερβίρει καγκουρό. Η γυναίκα που χώρισε με το ψυγείο της για την αγάπη μιας κουρούνας. Η πόρνη που δε βγάζει τα μάτια των αντρών έξω. Το αγόρι που φουμέρνει μόνο με «σωστές» γριές. Ο ρεσεψιονίστ που φτιάχνει αποσκευές για Ανδρομέδα. Η γυναίκα που σιχαίνεται τους φωνακλάδες κολιούς. Το κορίτσι που έβλεπε τα τρένα να περνούν κι ένα άλλο που απομακρύνθηκε από τη Σελήνη είκοσι εκατοστά.

Άνθρωποι που τους πήρε ο δρόμος… όπως εκείνο το πιτσιρίκι τρέχοντας για παιχνίδι ένα ζεστό μεσημέρι σε κάποιο νησί. «Φέτες ζωής» χαρακτηρίζει ο σκηνοθέτης της παράστασης, Ένκε Φεζολλάρι, τις 9 μικρές αυτές ιστορίες του Σάκη Σερέφα. Ιστορίες ανθρώπων «τρελαμένων απ’ τη μοναξιά», οι οποίοι, παρά τις τρικλοποδιές της παλιοζωής, επιμένουν, ξανασηκώνονται και συνεχίζουν.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία:
Ένκε Φεζολλάρι

Σκηνικά-Κοστούμια:       
Άσση Δημητρολοπούλου

Φωτισμοί:
Ελίζα Αλεξανδροπούλου

Φωτογραφίες:
Κική Παπαδοπούλου ( www.explosivemech.gr)

Βοηθός Σκηνοθέτη:   
Μαριάνθη Γραμματικού

Ερμηνεύουν:
Νεκταρία Γιαννουδάκη, Τζένη Θεωνά, Εύα Κοτανίδη,Βασίλης Μαργέτης, Μαρία Σκαφτούρα (κάθε Τρίτη), Δώρα Στυλιανέση (κάθε Δευτέρα), Αντώνης Φραγκάκης

Στοιχεία Παράστασης:

Παραστάσεις:

Δευτέρα και Τρίτη από 18 Μαρτίου έως 09 Απριλίου

Ώρα έναρξης:

21.30

Διάρκεια Παράστασης:

90′ (χωρίς διάλειμμα)

Τιμή Εισιτηρίου:
10,00 € (γενική είσοδος)

Χώρος:

Στο γκαράζ του Ίδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος // www.mfc.gr     

xορηγοί Επικοινωνίας:

tospirto.net, 96.6/Αθήνα 9,84/e-go.gr/monopoli.gr/ EπίΣκηνής/revma -/+, AthensMagazine.gr/almurofustiki.com/vakxikon.gr/mindradio.gr

Προπώληση:

Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος) / 210 3418579/ Δευ-Παρ 11:00 – 14:00, www.mcf.gr και σε καταστήματα public (εκτός Αιγάλεω, Ν. Ερυθραία & Αγ. Παρασκευή)

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Γεωργία Ζούμπα στο 6976408158 ή στο zoubitsageorgia@hotmail.com.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.