Ο Ηλίας Ζούτσος παρουσιάζει το νέο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Ηλίας Ζούτσος μετά από τις συναυλίες του σε Ελλάδα και εξωτερικό ως σολίστ στο κλασικό βιολί, αλλά και την κρητική λύρα και τη συνεργασία του με τον Γ. Μαρκόπουλο και τον Γ. Χαρούλη, παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά ως τραγουδοποιός με τίτλο “Σημείο”, την Κυριακή 31 Μαρτίου στον “Σταυρό του Νότου”

Με αφετηρία την Κρήτη και προορισμό την ίδια τη μουσική, ο δίσκος αποτελεί ένα “Σημείο” τομής ανάμεσα στους ήχους των ορεινών όγκων της Κρήτης και του σύγχρονου αστικού τοπίου, με την προσωπική φωνητική ερμηνεία του Ηλία Ζούτσου να ακροβατεί ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως. Ένα ενιαίο έργο με 11 κομμάτια (10 τραγούδια και ένα ορχηστρικό) που περιλαμβάνει ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους Θανάση Παπακωνσταντίνου (ο οποίος και δήλωσε ενθουσιασμένος για το “Σημείο”) καθώς και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη, παιγμένο εδώ με τον αδερφό του Γιάννη Ξυλούρη (Ψαρογιάννη) στο λαούτο.

Συμμετέχουν επίσης: Ross Daly, Ψαρογιώργης, Μαρία Αναματερού καθώς και κάποιοι από τους καλύτερους μουσικούς της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο δίσκος “Σημείο” κυκλοφορεί από την ANTart productions.

 

Κοντρα-μπάσσο: Γιώργος Βεντουρής

Κρουστά: Παναγιώτης Κατσικιώτης (Τσίκο)

Πιάνο: Κατερίνα Ζούτσου

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Ώρα 21:00

Είσοδος 10€ με μπύρα ή κρασί

Σταυρός του Νότου Club

Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος-Αθήνα (στάση μετρό Συγγρού-Φίξ), τηλ. 210 9226975

 

alt

 

 

 

Χρήσιμα link:

Official Website: http://www.antartproductions.com/iliaszoutsos/

Official YouTube Channel: http://www.youtube.com/user/iliaszoutsos

Official Facebook Fan Page: https://www.facebook.com/pages/%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%A3-%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A3-ILIAS-ZOUTSOS/138725842836944?fref=ts

Official Twitter Page: https://twitter.com/eliaszoutsos

alt

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.