Γαλλικό Survivor: Γιατρός δεν κατάφερε να σώσει παίκτη και αυτοκτόνησε

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Να βάλει τέλος στη ζωή του αποφάσισε ο γιατρός του Γαλλικού “Survivor” – “Koh-Lanta” το οποίο προβάλλεται από το TF1, επειδή κατηγορήθηκε για τον θάνατο 25χρονου παίκτη Gérald Babin , πριν από μία εβδομάδα, στην Καμπότζη από καρδιακή προσβολή.

Ο λόγος για τον 38χρονο Thierry Costa ο οποίος άφησε πίσω του ένα σημείωμα εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Ο παίχτης είχε χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης των διαγωνιζομένων με σχοινί. Είχε παραπονεθεί στους παραγωγούς του ριάλιτι για πόνους στα χέρια. Προηγουμένως οι παίκτες, είχαν κολυμπήσει από μεγάλη απόσταση μέσα στη θάλασσα μέχρι τη στεριά, σε μία σειρά από εξοντωτικά αγωνίσματα.

Ο Costa του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφερε  στο κοντινότερο νοσοκομείο με ελικόπτερο, στις ακτές τις Καμποτίας, όπου γυρίζεται το τηλε-ριάλιτι. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πτήσης η καρδιά του δεν άντεξε και μετά από σειρά μικρών εμφραγμάτων, απεβίωσε.

Αμέσως μετά το συμβάν το TF1 ακύρωσε όλη τη σεζόν του τηλε-ριάλιτι που έχει τίτλο “Koh Lanta”.

Το παιγνίδι είναι  ιδιαίτερα δημοφιλές στη Γαλλία, αφού αυτή ήταν η 16η σεζόν του και έχει ένα σταθερό μερίδιο τηλεθέασης που ξεπερνά τους 7 εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο.

Ο 38χρονος  Costa έγραψε στο σημείωμα ότι το όνομά του αμαυρώθηκε από τα μίντια εξηγώντας ότι σέβεται τον όρκο του Ιπποκράτη. Παράλληλα γράφει ότι εξέτασε τον 25χρονο ως ασθενή και όχι ως διαγωνιζόμενο.

Από την πλευρά του ο παραγωγός του Franck Firmin-Guion δήλωσε “Υπάρχει οργή για τις ανώνυμες ιστορίες που δημοσιεύτηκαν, οργή για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς, οργή για όλους όσοι διέδωσαν στοιχεία χωρίς να έχουν ελέγξει αν αληθεύουν”.

Πηγή: Le Parisien

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.