Μήνυση Βγενόπουλου κατά Βαξεβάνη

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Να στραφεί νομικά κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη μετά από δημοσίευμα του HOT DOC που είχε τη φωτογραφία του και τίτλο “ΑΤΤΙΛΑΣ 3 ΠΩΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΚΥΠΡΟΣ” αποφάσισε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος.

Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε ο επιχειρηματίας κάνει λόγο για λασπορεπορτάζ που είναι ανάξιο σχολιασμού με ελάχιστα ακριβή στοιχεία και αυτά παραποιημένα.

“Όπως είναι γνωστό, οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα περνάνε στον Όμιλο Πειραιώς με αντίτιμο 524 εκατομμύρια. Δηλαδή, ο όμιλος Σάλλα παίρνει 16 δισ. καταθέσεων και 16,5 δισ. δανείων που θα εισπραχθούν έναντι μόλις μισού δισ. Καθαρό κέρδος 32 δισ. Αυτό είναι μια ακόμη πλευρά του σκανδάλου, με θύμα μια ακόμη χώρα: Την Κύπρο.

Αυτά γράφει σήμερα ο βραβευμένος Βαξεβάνης στο έγκυρο περιοδικό του βρίσκοντας επιτέλους με την αναλυτική τραπεζική και οικονομική του σκέψη λύση για την Ελλάδα και την Κύπρο: Θα προσθέσουμε τις καταθέσεις και τα δάνεια των τραπεζών και με τα κέρδη θα αποπληρώσουμε την Τρόικα για να ησυχάσουμε!

Κατά τα άλλα, προχωρά και σε ένα “αποκαλυπτικό” λασπορεπορτάζ ανάξιο σχολιασμού, με ελάχιστα ακριβή στοιχεία και αυτά παραποιημένα, με πολλά ψέματα και μυθοπλασίες, παρουσίαση “κακών” δανείων που έχουν αποπληρωθεί, “κακών” δανείων που όμως παραλείπει να αναφέρει ότι εξασφαλίζονται με ισόποσες καταθέσεις.

Αποκορύφωμα η προσωπική επίθεση στον Αντεισαγγελέα “που εξέδωσε απαλλακτική διάταξη για τον Βγενόπουλο για όσα έχει καταγγείλει ο Δημήτρης Τσιρώνης στον Άρειο Πάγο”, δηλαδή για το σύνολο σχεδόν των “αποκαλύψεών” του.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω είναι προφανές ότι ο Βαξεβάνης λειτουργεί σε ένα κόσμο άγνοιας, ανοησίας, λάσπης και υποκατάστασης των Αρχών αλλά και της Δικαιοσύνης από την αιχμηρή πένα του δημοσιογράφου-γάτα! Δυστυχώς γι΄αυτόν, θα λογοδοτήσει στην πραγματική Δικαιοσύνη”, επισημαίνει.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.