Η Τάνια Τσανακλίδου έφυγε για Επαρχία

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ταξιδεύοντας προς το Πήλιο και συγκεκριμένα κάνοντας μια στάση στο χωριό Μηλιές, μπορείς να απολαύσεις ένα καφεδάκι από τα χεράκια, της Τάνιας Τσανακλίδου. Ναι έτσι όπως το διαβάσατε. Η Τάνια Τσανακλίδου, έφυγε από την Αθήνα και πήγε να ζήσει στις Μηλιές στο Πήλιο. Τώρα που ετοιμάζεται να βγει στη σύνταξη, η επαρχία είναι ένας λόγος να ηρεμίσει η ψυχή απ όλα αυτά που μας έχουν διαλύσει αυτό τον καιρό. Στις Μηλιές η Τάνια  άνοιξε καφετέρια και την ονόμασε  «Το ρόδο και το αηδόνι».

Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Όμορφος Κόσμος» ταξίδεψε στις Μηλιές και συνάντησε την αγαπημένη μας τραγουδίστρια.  Η Τάνια Τσανακλίδου δεν δίστασε να πει το λόγο που άφησε την Αθήνα για την επαρχία. «Αισθάνθηκα ότι δεν είχα τίποτε να πω… μα τίποτε απολύτως αν έμενα λίγο ακόμα στην Αθήνα θα σάλταρα»! Είμαι πολύ θυμωμένη και οργισμένη μέσα  μου γι’ αυτό που βιώνουν οι Έλληνες που μας επέβαλαν μια άδικη τιμωρία, το θεωρώ  απάνθρωπο και πρέπει να κάνουμε κάτι γι’αυτό!

Επίσης είπε ότι δεν της αρέσει ο εαυτός της και θα ήθελε να είναι πολύ καλύτερη και για αυτό δεν σταματάει να αγωνίζεται. Αγαπημένο της μότο: «Μην κοροϊδεύεις τίποτε γιατί θα το λουστείς»!

 

 

alt

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.