Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: ΄΄Ωρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Για ανυπαρξία στοιχείων σε βάρος του κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με ανακοίνωσή του. “Άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου”. “Ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί”. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, που πήρε στα χέρια του τη δικογραφία, επισημαίνει πως «ανεπιφύλακτα δηλώνω: πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης», ενώ εξαπολύει μύδρους για εκείνους που «με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της Novartis αλλά και τη διερεύνησή του».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης τονίζει πως «έφτασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί» και… συμφωνεί με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, πως θα πάει την υπόθεση ως το τέλος!«Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος«, καταλήγει στη δήλωσή του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.«Μετά από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας ανεπιφύλακτα δηλώνω:

Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα. Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της NOVARTIS αλλά και τη διερεύνησή του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.