Ξεκίνησε η μεταφορά των αντικειμένων του Ωνάση από τον Σκορπιό

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ένα κεφάλαιο έκλεισε, ένα νέο ξεκινάει. Ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο η διαδικασία μετακόμησης όσων είχαν απομείνει στο νησί του Σκορπιού από την εποχή του Αριστοτέλη Ωνάση: πανάκριβα έπιπλα αλλά και σκουριασμένα πλέον αντικείμενα μεταφέρθηκαν με φορτηγά στο Μεγανήσι προκειμένου ο Σκορπιός να περάσει στη νέα του εποχή.

Με μία συντονισμένη επιχείρηση, οι μεταφορείς άρχισαν να φορτώνουν τα πανάκριβα αντικείμενα του Αριστοτέλη Ωνάση και της οικογένειάς του, σύμβολα μιας άλλης εποχής ευμάρειας και χλιδής του νησιού, και να τα μεταφέρουν με φορτηγά στο Μεγανήσι.

Συγκινημένοι οι κάτοικοι του Μεγανησίου παρακολουθούσαν τη διαδικασία της μετακόμισης, η οποία συνιστά το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου στην ιστορία της περιοχής.

Ο Σκορπιός το νησί-σύμβολο της δυναστείας Ωνάση, ανήκει πλέον στην κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Μεγανησίου, Ευστ. Ζαβιτσάνος στο meganisinews.gr, από όπου και οι φωτογραφίες που παραθέτουμε, «αυτό που θα θέλαμε από τους νέους ιδιοκτήτες είναι να σεβαστούν την ιδιαιτερότητα της περιοχής μας. Ο Σκορπιός και όλο το νησιωτικό σύμπλεγμα, είναι περιοχή φυσικού κάλλους όπου βασιλεύει η απλότητα και η ηρεμία. Δεν θέλουμε να γίνει εδώ Σεν Τροπέ ή διεθνής πασαρέλα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.