«Η Κυψέλης μας» και πάλι μπροστά

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την 18η Μαΐου συγκεντρώσαμε τρόφιμα, για τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Το αποτέλεσμα ήταν πάνω και πέρα από τις προσδοκίες μας. Συγκεντρώθηκαν περίπου 700 κιλά τρόφιμα μακράς διαρκείας και 250 λίτρα γάλα και λάδι!!!

Όπως είχαμε προαναγγείλει σύμφωνα με την απόφαση της Ομάδας μας μοιράσαμε τα τρόφιμα αυτά αναλογικά στις ενορίες της γειτονιάς μας που κάνουν συσσίτια, στον Ι.Ν. Αγία Ζώνη Κυψέλης, που σιτίζει καθημερινά 130 περίπου άτομα, στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού στην Νέα Κυψέλη,  που σιτίζει κάθε Τρίτη & Πέμπτη περίπου 60 άτομα και στην Στέγη Γερόντων  του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κυψέλης που σιτίζει περίπου 45 άτομα και τέλος στον κ. Κώστα Πολυχρονόπουλο, τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος» που μαγειρεύοντας σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας σιτίζει κατ’ ελάχιστο 90 άτομα κάθε μέρα.

{youtube}XRCPUkLVJeg{/youtube}

Ήταν μεγάλη η ανακούφιση όσων υποδέχτηκαν τα πακέτα και οι ευχαριστίες προς όλο τον κόσμο που συνεισέφερε απόλυτα ειλικρινείς.

Εμείς με τη σειρά μας θεωρούμε χρέος μας να εκφράσουμε τη χαρά μας προς τους κατοίκους της Κυψέλης, που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν και σε αυτό το κάλεσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους γείτονες και φίλους, που με τη βοήθεια όλων φαίνεται ότι μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες ενωμένοι.

Υποσχόμενοι να κάνουμε καινούργιες δράσεις για την Κυψέλη μας, σας περιμένουμε.

Η Ομάδα μας είναι ανοιχτή σε όλους, υποδεχόμενη καινούργια μέλη γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Επικοινωνήστε μαζί μας στο eMail  kypseli2012@gmail.com στην ιστοσελίδα, www.kypseli2012.gr και στο Facebook, www.facebook.com/Kypseli.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.